Allbygg i Partille AB

Renovera, bygga om eller bygga nytt? Vi hjälper dig att få den bästa starten på ditt byggprojekt. Vi utför både byggplanering som att hjälpa dig söka bygglov, budgeterar projektet samt hjälper dig med alla typer av byggtjänster och hantverkare. Du har kontakt med en person. Vi står redo för att förverkliga din idé med tex arkitekt eller inredningsdesigner. Här kan du lätt skapa en förfrågan för alla typer av jobb både mindre fixarjobb till större helrenoveringar av kök och badrum. Du kan även hitta duktiga hantverkare som hjälper dig med olika nybyggnationer av hus, altaner eller staket. Även alla former av utvändiga byggjobb. Vi har flera års erfarenhet kring byggnadsvård och renovering. Vi lämnar alltid fem års garanti på vårt material.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Allbygg i Partille AB.

J

Målning av all utvändig träyta på radhus + staket

Bra kommunikation Trevligt bemötande Kunnig arbetsledare Bra killar Väl utfört arbete

– Jonathan (2019-08-27)

G

Bortfraktning av div möbler

Snabbt. Effektivt

– Gk (2017-10-15)

M

Målning hus och behandla stor altan med sioo

Allt blev precis som vi ville ha det. Tog lite längre tid än beräknat men i detta fall ändå positivt då man bedömde det olämpligt att måla när det regnade. Proffsigt!

– Manipa (2016-10-10)

P

Fasadmålning/tvätt

Tvättade och målade fasad och alla fönster på vårt hus som har 2 1/2 våning plus källarplan. Stort och högt alltså. Kom på utsatt tid och var klara inom planerad tid. Städade bort allt efter sig, det var snyggt och fint när de var klara. Indi som ledde arbetet var verkligen angelägen om att vi skulle vara nöjda. Kan varmt rekommenderas. Paula och Andrew

– Paula Hagefjord Lovell (2016-08-04)

P

Måla fasad

Vi anlitade All-Bygg för att måla om vår villa och är mycket nöjda med resultatet. Det är en liten personlig firma som verkligen bryr sig om kundens önskemål och att vi skulle bli nöjda. Allt sköttes proffsigt enligt överenskommelse och inom utsatt tid. Kan varmt rekommendera dem.

– Pontus (2016-05-23)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...