Bra Golv & Kakel i Linköping AB

Välkommen till Bra Golv & Kakel i Linköping AB

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bra Golv & Kakel i Linköping AB.

M

Klinker i tvättstuga

Otroligt snabba och ordningssamma hantverkare!

– MB (2020-06-17)

N

Hel renovering av badrum

Badrummet vart väl fint. Men när vi hade ute en eljocke som ej var från bra golv och kakel 1 år efter renoveringen, upptäckte han att de lämnat jordkabeln lös. Vilket kan få stora konsekvenser om något hade hänt innan vi upptäckte det. Bgk bad om ursäkt. Men det är ett stort slarvfel som inte SKA hända!

– Natalie (2019-09-06)

J

VVS/renovering av badrum

Bra Golv & kakel har genomfört en renovering av vårt badrum. Resultatet blev mycket bra och överträffade till och med våra förväntningar. Överenskommet pris har hållits och under hela arbetets gång har en givande dialog kunnat föras så att vi kunnat få renoveringen precis som vi önskat. Bra golv & kakel är breda inom sitt kompetensområde, så de utför mer arbeten än ”bara” VVS/renovering av badrum. Jag kan verkligen rekommendera dem!

– John (2019-09-06)

Y

Renovering

Bra bemötande och professionella personal med bra sympati och de lägger tid på sitt arbete och gör det fint. Bra tålamod när det gäller arbetet.

– Yasin (2019-08-14)

D

Badrumsrenovering

Bad och kakel i Linköping gjorde ett suveränt jobb. Bra kontakt och inga problem för ändringar under tiden renoveringen pågick. Bra grabbar som var här och jobbade. Gick snabbare än vad som var sagt. Bara positivt. Kommer anlitas nästa gång det behövs.

– Daniel Ladekrans (2019-03-12)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...