Projekt Interiör av Rami Ode

Ifall ni vill utforska oanade designmöjligheter, få tips och råd gällande material och produkter, och ha ert projekt utfört med hög precision och kvalité oavsett storlek på projekt och budget, så har ni hittat rätt designer och hantverkare. Mer information finns på www.projektinterior.se. Jag erbjuder bl.a. montering och installationer, hel/delrenovering, specialtillverkade produkter, plattsättning, golvläggning, rådgivning och design och mycket mer. Kontakta mig via e-post eller telefon för en kostnadsfri offert eller vid andra frågor. I menyn ovan finns mer information om kvalité och garanti, aktuella och utförda projekt samt om några av mina egna produkter.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Projekt Interiör av Rami Ode har utfört.

Referensjobb "Walk In Closet" utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Walk In Closet

Kundens idé har utvecklats till en helhet i rummet, som uppfyller kundens krav på utseende, funktion och budget. Allt har tillverkats från grunden för ett perfekt kompromisslöst resultat enligt designen. Bland detaljerna är automatisk belysning som tänds när man går in i rummet, lådor med helutdrag, belysning och soft-close, individuellt dimringsbar belysning, läderklädda beslag, supermjuk och skön exklusiv matta och mycket mer. Fler bilder finns på www.projektinterior.se.

Referensjobb "Helrenovering av lägenhet i Spånga" utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Helrenovering av lägenhet i Spånga

Rivning av ett förråd i mitten på en lägenhet, samt renovering av hela lägenheten enligt kundens önskemål, och med tips och råd från mig gällande material och produkter. Fler bilder finns på www.projektinterior.se.

Referensjobb "Renovering av badrum i Gärdet" utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Renovering av badrum i Gärdet

Badrumsrenovering med natursten och platsbyggd borttagbar bänk. Smalare tvättställ med fristående blandare på sidan för att möjliggöra mindre djup på bänken, noga utvalda toalettkomponenter, modifierad dusch mm, för att både uppfylla kundens önskemål och för att få plats med allt i ett väldigt litet badrum, utan att det känns trångt. Tvärtom, med denna design, och med stor spegel, känns badrummet större än innan. Fler bilder finns på www.projektinterior.se.

Referensjobb "Helrenovering av lägenhet i Stockholm" utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Helrenovering av lägenhet i Stockholm

Helrenovering av lägenhet i Stockholm, delvis med egna produkter. Fler bilder finns på www.projektinterior.se.

Referensjobb "Helrenovering av lägenhet i Stockholm" utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Helrenovering av lägenhet i Stockholm

Helrenovering av lägenhet. Rivning av alla innerväggar för att ändra planlösningen och bygga om enligt kundens önskemål och med av kunden utvalda material och produkter, delvis med mina egna produkter. Fler bilder finns på www.projektinterior.se.

Referensjobb "Renovering av trappa" utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Renovering av trappa

Renovering av trappa. Fler bilder finns på www.projektinterior.se.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering, med bl.a. stora plattor vid golvbrunnen. Fler bilder finns på www.projektinterior.se.

Referensjobb "Altan" utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Altan

Ny altan. Gammal rutten altan som var byggd på felaktigt sätt togs bort, marken sänktes genom borttagning av ett jordskikt, och ny altan byggdes på rätt sätt, inkl. dekorationssten. Fler bilder finns på www.projektinterior.se.

Referensjobb "Delrenovering av lägenhet" utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Delrenovering av lägenhet

Delrenovering av lägenhet i Gamla Filmstaden. Mer information och bilder finns på www.projektinterior.se.

Referensjobb "Delrenovering av radhus" utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Delrenovering av radhus

Plattsättning, polerade svarta granitplattor, på en hel våning våning inkl sockel i samma material, även inne på gästtoaletten och ett litet förråd. Renovering av kök, garderob och trappa, byte av ytterdörr mm. Fler bilder finns på www.projektinterior.se.

Referensjobb "Renovering av badrum/tvättstuga" utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Renovering av badrum/tvättstuga

Renovering av badrum/tvättstuga. Fler bilder finns på www.projektinterior.se.

Referensjobb "Delrenovering av kök." utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Delrenovering av kök.

Delrenovering av kök i radhus. Installation av handtag i alla luckor och lådor, installation av nytt högskåp med inbyggd mikrovågsugn, nytt kakel, spotlights under väggskåp med ny knapp/dimmer istället för lysrör, installation av eluttag under väggskåp, installation av ny induktionshäll, samt slipning och oljning av träbänkskiva för att återställa den till nyskick. Fler bilder finns på www.projektinterior.se.

Referensjobb "Byte av badrumsmöbler." utfört av Projekt Interiör av Rami Ode

Byte av badrumsmöbler.

Byte av badrumsmöbler. Fler bilder finns på www.projektinterior.se.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Projekt Interiör av Rami Ode.

M

Platsbyggd garderob

Kom i kontakt med Projekt Interiör och Rami Ode om en platsbyggd garderob. Har beställt ett antal jobb av hantverkare tidigare men Rami överträffade alla mina förväntningar med råge. Inte nog med att han var väldigt duktig och kunnig, han var också kommunikativ, flexibel, kreativ och väldigt mån om såväl kostnad och tid. När jag kom med förslag så lyssnade han och kom ödmjukt med förbättringar som jag inte ens tänkt på. Väldigt tydligt att han verkligen brydde sig om mig som kund och att jag skulle känna mig trygg under hela processen och verkligen nöjd med slutresultatet. Jag har bara gott att säga om Rami och hans förmåga och skulle gladeligen anlita honom igen för alla typer av hantverksarbeten. Världsklass!

– Mikael Haglund (2018-10-04)

A

Slipa och vaxa köksluckor, bänkskiva. Fogning mot vägg mm

Den här killen vet vad han gör.

– Andreas (2018-04-06)

H

Insättning av lister och fogning

Jag är mycket nöjd med det arbete som Rami utförde för mig. Det gick snabbt och Rami kom med bra lösningar till olika problemområden efter tidigare renoveringar. Va mycket lappa och laga i lägenheten som blev otroligt bra. Rami är en trevlig hantverkare och jag skulle absolut anlita honom igen vid nästa projekt. Rekommenderar varm.

– Helena (2018-02-16)

T

Platsbyggda garderober

Snabb, duktig och vänlig. Håller vad de lovar. Företaget är allt man väntar sig av ett välorganiserat företag. Rekommenderas starkt.

– Tina (2017-10-19)

J

Vända dörr

Arbetet inkluderade att vända en dörr, nya lister samt fogar. Vi är mycket nöjda med resultatet. Vi upplevde Rami Ode som mycket noggrann och seriös. Lätt att tala med och alltid i tid. Vi skulle vända oss till honom igen och rekommenderar honom gärna för andra projekt.

– Jonas (2017-10-16)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...