FA Väst Byggproffs

FA Bygg - Ett brett utbud av hantverkstjänster. FA Väst Byggproffs hjälper er med allt från mindre snickeriarbeten till totalentreprenad tex fasad, tak, fönster, kök, golv - byte och måleri, samt VVS. Anlita alltid erfarna hantverkare för att vara säkra på ett bra resultat. Vi utför allt inom byggnation. ALLTID GRATIS OFFERT! Besök gärna vår Facebook-sida Vänligen, Faruk Ademovic farukademovic@gmail.com byggproffsfabygg@gmail.com 073-648 42 55

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som FA Väst Byggproffs har utfört.

Referensjobb "Fasadbyte med tilläggsisolering och fönster byte." utfört av FA Väst Byggproffs

Fasadbyte med tilläggsisolering och fönster byte.

Fasadbyte med tilläggsisolering och fönster byte. Önskar ni prata med referensperson, skicka gärna meddelande.

Referensjobb "Ett utav mina projekt!" utfört av FA Väst Byggproffs

Ett utav mina projekt!

Referensjobb "Total köksrenovering, nytt golv/ klinkers och kakel" utfört av FA Väst Byggproffs

Total köksrenovering, nytt golv/ klinkers och kakel

Referensjobb "Total köksrenovering, nytt golv/ klinkers och kakel" utfört av FA Väst Byggproffs

Total köksrenovering, nytt golv/ klinkers och kakel

Referensjobb "Total badrumsrenovering" utfört av FA Väst Byggproffs

Total badrumsrenovering

Referensjobb "Total badrumsrenovering" utfört av FA Väst Byggproffs

Total badrumsrenovering

Referensjobb "Bygge av en helt ny våning" utfört av FA Väst Byggproffs

Bygge av en helt ny våning

Våningsliftning på ett befintligt hus, med nytt kök, badrum, kakel, gipsning, målning ,klinkers, nya fönster, dörr) samt ny fasad och nytt tak.

Referensjobb "Bygge av en helt ny våning" utfört av FA Väst Byggproffs

Bygge av en helt ny våning

Våningsliftning på ett befintlig hus, med nytt kök, badrum, kakel, gipsning, målning ,klinkers, nya fönster, dörr) samt ny fasad och nytt tak.

Referensjobb "Klinker/mosaik i hall" utfört av FA Väst Byggproffs

Klinker/mosaik i hall

Referensjobb "Altan bygg och staket" utfört av FA Väst Byggproffs

Altan bygg och staket

En altan skapar harmoni och hemtrevnad. Vi hjälper med rådgivning och altan-staket bygg.

Referensjobb "Total köksrenovering " utfört av FA Väst Byggproffs

Total köksrenovering

Montering samt installation av helt nytt kök från IKEA. Nya väggar samt målning. Golvvärme och nytt köksgolv( kakel/klinker).

Referensjobb "Altan och staket bygg" utfört av FA Väst Byggproffs

Altan och staket bygg

En altan skapar harmoni och hemtrevnad. Kundens önskemål att ha mysig altan under träden. Vi hjälper med rådgivning och altan bygg.

Referensjobb "Målning & nytt golv. " utfört av FA Väst Byggproffs

Målning & nytt golv.

Helt nya väggar och nytt laminat golv.

Referensjobb "Altan bygg" utfört av FA Väst Byggproffs

Altan bygg

En altan skapar harmoni och hemtrevnad. Vi hjälper med rådgivning och altan bygg. Om DIN altan behöver uppfräsning eller rejäl rengörning efter vinter, kontakta oss!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för FA Väst Byggproffs.

L

Klinker i min hall

Jag anlitade Faruk för att lägga klinker i min hall. Det var ett jobb som andra plattsättare tackat nej till med motiveringen att det var för komplext pga av mönster och typ av klinker. Faruk var punktlig, lätt att kommunicera med och gjorde ett jättebra jobb till ett bra pris. 5 av 5 i betyg.

– Lukas (2020-01-17)

E

Helrenovering badrum

Vi har vart supernöjda med Faruk. Vi helrenoverade badrummet. Punktlig,prisvärt, höll rent och snyggt runtomkring, är väldigt noggrann och missar inget. Arbetet utfört utan anmärkning.(vi är petiga) Från första kontakt till slutet så stämde allt som han lovat till 100%. Pris , tid osv. Sist men inte minst är han en social, toppenkille som även utförde det lilla extra och vi kan med handen på hjärtat rekommendera honom till alla andra. Av oss får han högsta betyg och vi tänker definitivt anlita honom åter till nästa projekt.

– Emina och Ami (2020-01-15)

J

Total renovering av ett hus på 145 kvm

Jag kom i kontakt med Faruk via en stark rekommendation. Strax därefter kontaktade jag honom och bokade en tid för att visa vad som skulle göras. Det gick bara någon dag innan dök upp hemma hos mig. Jobbet skulle innefatta total renovering av ett hus på 145 kvm. 2 toaletter, 3 sovrum, och kök. Köket skulle flyttas till andra sidan av huset för att kunna få öppen planlösning. Väggar skulle rivas för att göra badrummet större. Efter bara några dagar fick jag ett offert med estimerad startdatum. Det stod tydligt vad som skulle ingå i hans arbete. Faruk rekommenderade även VVS och El installatörer men jag valde att anlita själv. Han hade även en bra och tydlig plan. Planen följdes och i samråd med VVS + El aktörer , blev allting klart några dagar innan avsatt tid. Jag kan verkligen starkt rekommendera FA bygg och ger en 5:a på min helhetsintryck

– Jasmin M (2020-01-15)

M

Bygga en takvåning och takkupa, bytt fasad och yttertak samt fönster på hela huset.

FA Väst Byggproffs har vi anlitat för att bygga en takvåning och takkupa, bytt fasad och yttertak samt fönster på hela huset. Renoveringen genomförd utifrån tidplan och tydlig offert. Hela arbetet utfördes noggrant, effektivt och snabbt. De har dessutom, professionell kunskap i badrumsrenovering( våtrumslicence), så de fick bygga alla rum, gipsa, måla , bygga och kakla badrum från grunden och sätta köket. Jätte nöjd med hela processen och slutresultatet. Rekommenderar företaget.

– Melly (2020-01-14)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...