KALIEK AB

Kaliek Bygg AB startade 2017, vi är tre st delägare med olika ansvarsområden. Vi har genom våra aktiva år i byggbranschen sett en avsaknad av tradition, kvalitet och miljötänk. Vi är sedan december 2017 7st heltidsanställda som utför arbete i Sandviken samt i Storstockholm. Men vi utför även arbete i hela Sverige, vi är medarbetare från olika regioner som samlas och arbetar. Vi söker alltid efter spännande projekt från altanbyggen till vindsvåningar. Vi har bred kompetens och kan själva bistå er med hjälp från projekteringen till slutförandet. Vi samarbetar med såväl arkitekter som rörfirman. Vi är ett ungt företag, vi värnar om våra anställda och är ansluten till Byggnads. Vi strävar efter att ha så bra arbetsmiljö för oss medarbetare via kurser, friskvård och trivsel i arbete.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som KALIEK AB har utfört.

Referensjobb "Altanbygge" utfört av KALIEK AB

Altanbygge

Uppbyggnation av bjälklag för nytt tralldäck

Referensjobb "Avslutning av utbyggnation" utfört av KALIEK AB

Avslutning av utbyggnation

Tobias monterar dom sista sockelskivorna på utbyggnaden.

Referensjobb "Köksmontage i Sandviken" utfört av KALIEK AB

Köksmontage i Sandviken

Montering av nytt kök i Sandviken.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för KALIEK AB.

A

Nytt kök

Snickaren var trevlig och lättsam och förstod vad jag ville ha gjort, han kunde översätta mina skisser och funderingar i byggtermer och utförde jobbet snyggt och bra på utsatt tid. Jag är supernöjd.

– Anna (2018-07-17)

M

Tak på balkong

Proffsiga, punktliga och snabba

– Madeleine (2018-07-05)

Montera IKEA gardinskena Vidga

Jag är verkligen jättenöjd med arbetet som utförts! Det gick snabbt och var väldigt professionellt utfört! Skickade en förfrågan om att sätta upp gardinskenor i taket och fick en tid inom ett par dagar. Det gick hur fort som helst att utföra och resultet blev jättebra. Kan verkligen rekommenderas!

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...