Andersson & Löf AB

...Om Det Finns En Vilja Finns det En Väg. Välkommen till oss på Andersson & Löf AB och fråga om allt inom bygg VÄLKOMMEN!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Andersson & Löf AB har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering " utfört av Andersson & Löf AB

Badrumsrenovering

Det blev lite extra timmar när kunden ville ha mindre än 1 mm fog :) Härlig färg i dessa marmorplattor.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Andersson & Löf AB.

R

Kök samt vardagsrum

Jag och min sambo anlitade Andersson och Löf när vi renoverade vårat kök samt vardagsrum. Tidshållningen fungerade bra, både gentemot oss och övriga hantverkare. Arbetet var klart i utsatt tid och dom ansträngde sej för att anpassa sej efter tider som skulle passa oss. Resultatet blev mycket bra, allt målarjobb är mycket proffsigt utfört, maskeringen förstklassig och fogning o dyl är jämnt och fint. Servicen var fantastisk, ägaren Jonas är lätt att kommunicera med och är både trevlig och lättsam vid sidan av att han ger ett professionellt bemötande. Vi är otroligt nöjda med Jonas och hans anställda, allting fungerade smidigt och resultatet blev mycket bra. Något jag vill lyfta fram är Jonas sinne för detaljer och intresse i vad han gör. Han hjälpte oss mycket med saker runt omkring, till exempel att välja färg, tipsade om vad som passar till vad och andra tips och trix som vi själva inte hade tänkt på. Det var verkligen mycket värt att ha hjälp av en mycket engagerad hantverkare som kom med egna idéer och speciallösningar till vårat lite speciella projekt. Rekommenderar varmt Anderson och Löf, det är dom första vi kommer kontakta när vi behöver målare igen.

– Rasmus Bäfvenberg (2019-03-29)

D

Renovering

Jag anlitade Andersson & Löf AB för en ganska omfattande renovering och vill med glädje lämna ett omdöme, Jonas och hans killar lämnade inte bara ett fantastisk resultat och blev klara på utsatt tid utan höll dessutom rent runt omkring sig vilket var mentalt viktigt för oss då vi har en liten nyfödd hemma. Rekommenderas stark!

– Daniel (2018-10-15)

M

Tidhållning: Klart inom tid. De estimerade en vecka och gjorde klart på en vecka. Kommunikation: Jättebra under och efter själva jobbet kommit igång. Stämde av efter hand om det var några oklarheter. Lite si och så innan i själva offertfasen, tror de hade mycket att göra och inte hann med men det löste sig och var inget problem. Städning: Allt skräp och byggmateriel forslades bort. Golvet grovstädat. Så helt enligt överenskommelse. Kvalitet: vad jag kan se helt enligt det vi kommit överens om. Så jättebra. Pris: helt enligt överenskommen offert.

– Magnus Almeby Sköndal (2018-09-26)

M

Sanera / måla om vårt soprum

Vi använde Andersson & Löf AB när vi skulle sanera / måla om vårt soprum i bostadsrättsföreningen. Tidsplan och pris blev som överenskommet och vi hade god kontakt hela vägen. Jag kan rekommendera denna hantverkare och på en skala 1-5 så sätter jag gärna en 5:a.

– Mikael (2018-08-13)

A

byggprojekt

By far de bästa vi anlitat. Både i utfört arbete men lika mycket i bemötande. Andersson & Löf AB. Jonas är en pärla!

– Anna Täby (2018-08-13)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...