D.I.A.Z BYGG

Ett byggföretag att lita på Välkommen till D.I.A.Z Bygg! Vi är ett byggföretag i Malmö som erbjuder byggtjänster runt om i Skåne så som Helsingborg, Lund, Landskrona m.fl. Vi är ett byggföretag med över 20 år av branschkunnande och yrkeskompetens inom byggtjänster så som murning, putsning och asbestsanering. Vi har under åren arbetat fram några ledord som vi följer i alla lägen: kvalitet, service och flexibilitet. Dessa kanske är självklara för de flesta och varför skulle vi vilja vara sämre än det? Kvalitet betyder för oss att vi lägger ner den tid som krävs för att projektet ska bli så bra som det kan bli. Vi tar inga genvägar eftersom vi har arbetat fram metoder som i sig själva går fort och är effektiva utan att kvaliteten äventyras. Service betyder att vi bemöter alla våra kunder på samma sätt, under hela processen. Vi etablerar tidigt en god kommunikation eftersom vi vet att det minimerar risken för eventuella missförstånd, samtidigt som kunden känner sig tryggare. Flexibel måste man vara för att kunna hitta de bästa lösningarna för varje unik situation. Vi arbetar fram en tydlig plan, men ibland sker oförutsedda händelser som gör att vi måste omarbeta planen. Vi är mycket medvetna om detta och har varit med om det mesta.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för D.I.A.Z BYGG.

V

Akut målningsarbete efter rök/sotskada

Snabb, trevlig och mycket bra pris. Dock inte det bästa resultatet. Vill du få något gjort snabbt rekommenderar jag dem men inte om du är petig med resultatet. Vi målade en gammal gäststuga och det blev ok. Man får vad man betalar för.

– Vnc (2018-10-25)

M

Måla husgrund

Vi är jättenöjda med arbetet! Rekommenderas

– Malin (2018-06-28)

M

8 hål i betongvägg

Vi hade bråttom att få hjälp med håltagning som min egen slagborr inte fixade. Fick erbjudande om att komma redan dagen efter trots helg och löste problemet snabbt och lätt till ett mycket (!) bra pris. Väldigt nöjda. Rekommenderas starkt!

– Mattis (2018-04-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...