BABS Entreprenad

Välkommen till BABS Entreprenad Vi på BABS Entreprenad arbetar med både privatperson och företag. Konkurrenskraftiga priser med bra kvalité är dom ledorden vi arbetar efter. Totalentreprenaden eller underentreprenör är något vi båda gör, med det menar vi att ni kan komma till oss så löser vi hela arbetet även om det behövs andra yrkeskategorier. Som underentreprenör går vi ofta under byggföretag som tar in hela byggnationer. Vi är en samarbetspartner som är väldigt lyhörda emot våra kunder. En bra relation är nyckeln till ett bra utfört projekt i vår mening. Nöjda kunder är vårt viktigaste mål!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som BABS Entreprenad har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för BABS Entreprenad.

R

Markarbete

Är fantastiskt nöjd. Kunde inte bli bättre. Markarbete utfört för husgrund med dränering och avlopp. Basim (ägaren) var lyhörd och oerhört effektiv och noggrann under hela arbetet. Resultatet blev utmärkt och det märktes att det fanns stor erfarenhet av tidigare arbeten med husgrunder. Jag kommer anlita företaget igen till fler markarbeten som jag behöver få utfört.

– Robert (2018-05-18)

K

Markarbeten

Babs Entreprenad dränerade och gjorde en del markarbete hos oss. Det var allt annat än roligt då vi stötte på en mängd problem långsmed vägen, fick bland annat gräva upp hela granntomten. Babs Entrepenad var dock jättebra under hela resan och vi har bara positivt att säga om dem. Ger dem 5 av 5, skulle gärna anlita dem igen och rekommenderar dem varmt!

– Kristin (2018-05-17)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...