Golvkotten Hus, båt och bil

Enmansföretag med gedigen erfarenhet inom betongkonstruktioner, snickeri, renovering och nybyggnad. Med stort intresse för mitt arbete och en känsla för kvalité utför jag arbeten inom dessa områden som ni kommer bli mycket nöjda med. Om mig. Namnet är Stefan och jag har 3-årig gymnasieutbildning inom husbyggnad samt fullgjord lärlingstid med utfärdat yrkesbevis i bagaget. Praktisk erfarenhet av det mesta inom husbyggnad och finsnickeri från praktiktiden i gymnasiet samt renovering på privat träbåt. Därefter ca 5 år inom anläggningsbranchen med inriktning trä- och betongarbeten.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Golvkotten Hus, båt och bil har utfört.

Referensjobb "Byte av panel " utfört av Golvkotten Hus, båt och bil

Byte av panel

Byte av panel samt nytt altanräcke hos kund,

Referensjobb "Cafémöbel" utfört av Golvkotten Hus, båt och bil

Cafémöbel

Cafémöbel med förvaring,

Referensjobb "Cafémöbel" utfört av Golvkotten Hus, båt och bil

Cafémöbel

Cafémöbel hos kund,

Referensjobb "Carport" utfört av Golvkotten Hus, båt och bil

Carport

Carport

Referensjobb "Isolering" utfört av Golvkotten Hus, båt och bil

Isolering

Tilläggsisolering gäststuga,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Golvkotten Hus, båt och bil.

Staket

F

Attefallstillbyggnad

Dom utförde en attefallstillbyggnad på vårt hus samt byggde en ny trappa invändigt och rev bort den gamla, lagt nytt tak Samt monterat in mekanisk frånluft i huset Jag upplevde servicen som mycket god. Stefan var väldigt lätt att prata med och vi kunde gemensamt komma fram till hur det skulle byggas för att resultatet skulle vara så bra som möjligt. Han informerade alltid om något inte blev som det var tänkt. Slutresultatet var mycket tillfredställande. Vi är väldigt nöjda med resultatet! Jag skulle absolut anlita Golvkotten igen! Betyget blir 5! En seriös firma som gör det dom utlovar på ett proffsigt och bra sätt!

– Fredrik (2018-02-08)

N

Totalrenovering

Totalrenovering av gäststuga inkluderande tilläggsisolering, invändig renovering med nytt golv och ytskikt samt nytt tak. Servicen var väldigt bra, uppskattar de kreativa idéer och förslag på förbättringar som resulterade i ett bättre slutresultat. Absolut, pålitlig och ambitiös.Vi är väldigt nöjda med slutresultatet, ett helt nytt hus.Vi är mycket nöjda med slutresultatet, pålitliga och ambitiösa.

– Niklas (2018-02-02)

A

Flytta/montera badrumskommod

Flytta/montera badrumskommod och bygga bänk ovanpå kommod och tvättmaskin. Stefan är trevlig och lätt att kommunicera med. Tillfredställande slutresultat. Kommer anlita dom igen. Bästa betyg.

– Annette (2018-02-02)

L

Montering av nytt kök inklusive speciallösningar.

Montering av nytt kök inklusive speciallösningar. Upplevde att servicen var mycket bra och en mycket trevlig hantverkare. Vi är mycket nöjda och skulle anlita dom igen.

– Lotta (2018-02-01)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...