Betongsågning Väst AB

OM OSS: Vi är en grupp snickare, svetsare, mekaniker som också är håltagare. Våra ambitioner är att lösa problem som dyker upp före under och efter själva håltagnings processen. Detta kan vara allt från markering av hål från ritning till snickrande, tillverkande, städande och bortforsling av material. Allt för att förenkla för våra kunder som är kommunala och privata bygg och fastighetsföretag samt privatpersoner. Det viktigaste för oss är att bygga långsiktiga relationer med alla våra kunder.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Betongsågning Väst AB har utfört.

Referensjobb "Medlemsdekal till Betongsågning Väst AB" utfört av Betongsågning Väst AB

Medlemsdekal till Betongsågning Väst AB

Våra ambitioner är att lösa problem som dyker upp före under och efter själva håltagnings processen. Detta kan vara allt från markering av hål från ritning till snickrande, tillverkande, städande och bortforsling av material.

Referensjobb "Nordens Ark" utfört av Betongsågning Väst AB

Nordens Ark

Daniel Röjer med Kubotan på Nordens Ark.

Referensjobb "Lane Bohuslän" utfört av Betongsågning Väst AB

Lane Bohuslän

Borrning i pannrum i Lane Bohuslän.

Referensjobb "Sågklingan" utfört av Betongsågning Väst AB

Sågklingan

Erik golvsågar med 800 MMS Sågklingan.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Betongsågning Väst AB.

H

Upptagning av flaggstångsfundament

Lite struliga, men bra slutresultat. Dom hade lite otur med maskin som gick sönder och lite krångel i deras interna kommunikation som gjorde att det tog längre tid än planerat. Det som inte framgick innan jag anlitade dom var att dom utgår från Munkedal, vilket gav 2+ timmar restid varje dag som dom kom, men vi kunde komma överens om en lösning för detta. Slutresultatet blev dock bra och dom lyckades göra jobbet utan att skada våra träd precis intill.

– h (2018-10-08)

M

Utbyggnad av frikyrkolokal

Vi har ännu inte startat upp själva projekteringsprocessen utan avvaktar resultatet från en omröstning i församlingen. Detta är orsaken till att vi har dröjt med våra omdömen till er.. Mvh Max Nilsen

– Max Nilsen (2018-08-27)

Rivning av ett 20 tal fönsterkarmar och dörrkarmar i stål

bra

S

Spränga/spräcka berg

Höll tiden och priset.

– Sture J (2018-02-13)

S

Gjutning och dränering

Kompetent personal som gjorde ett bra jobb. De hade ett trevligt bemötande och var enkla att kommunicera med. Är väldigt nöjd!

– Salar (2017-11-07)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...