Allbygg & Entreprenad Södertörn AB

Välkommen till Allbygg & Entreprenad Södertörn AB - Snickaren du kan lita på! Allbygg & Entreprenad Södertörn AB har sitt säte i Nynäshamn, ca 5 mil söder om Stockholm. Våra kunder befinner sig från Järfälla i norr till Nynäshamn söder om Stockholm. Storstockholm har därmed blivit vårt arbetsområde vilket gör att även kunder som inte bor på Södertörn hittar till oss, vilket vi är enormt stolta över! Du ska vända dig till oss när du behöver hjälp med takläggning, fönsterbyte, renovering, golvläggning, tillbyggnad, nyproduktion eller till och med monteringen av ditt nya kök! Inget uppdrag är för stort eller för litet; vi hjälper gärna till! Hjalmar, som äger och driver företaget, har ca 15 års erfarenhet inom byggbranschen. Hjalmar började snickra redan i lågstadiet, och sjävklart gick han därefter byggprogrammet på gymnasiet. Efter avslutad gymnasieutbildning arbetade han under flera år på en byggfirma som husbyggare och snickare, därefter jobbade han på en stor bygghandel strax söder om Stockholm innan han bestämde sig för att följa sin dröm och starta eget företag. Nu jobbar Hjalmar med det han verkligen brinner för: renoveringar, byggprojekt och snickerier! Behöver du hjälp med ditt projekt? Kontakta oss idag för en offert, såklart helt utan bindning. Vi jobbar naturligtvis efter den höga svenska standarden och avslutar inte jobbet förrän du som kund är nöjd. Välkomna med just ert projekt. Hjalmar van Hoek 076-308 36 01

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Allbygg & Entreprenad Södertörn AB har utfört.

Referensjobb "Staket. " utfört av Allbygg & Entreprenad Södertörn AB

Staket.

Här önskade kunden ett nytt staket.

Referensjobb "Attefallshus ink altan" utfört av Allbygg & Entreprenad Södertörn AB

Attefallshus ink altan

Kunden önskade bygge av ett Attefallshus på tomten för uthyrning. Vi tog hand om allt från ritning till bygglov, från betongplatta till köksmontering. När huset var färdigbyggt önskades även en altan runtom huset, vilket vi såklart fixade!

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Allbygg & Entreprenad Södertörn AB

Köksrenovering

Kunden var sugen på ett snyggt och modernt kök. Vilket lyft!

Referensjobb "Fasadrenovering" utfört av Allbygg & Entreprenad Södertörn AB

Fasadrenovering

Kunden önskade en rejäl uppfräschning av huset, bland annat ny fasad inkl nya fönster.

Referensjobb "Renovering av fritidshus" utfört av Allbygg & Entreprenad Södertörn AB

Renovering av fritidshus

Detta omfattande arbete är vi mycket stolta över. Kunden önskade renovering samt tillbyggnad av ett fritidshus.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Allbygg & Entreprenad Södertörn AB.

M

Byte av fönster, dörr samt nytt tak mm

Allbygg & Entreprenad Södertörn AB är: Mycket noggranna Lyhörda Trevliga Proffsiga Inget är för svårt för att lösa Ordning och reda är ett motto som Hjalmar är noga med Håller utlovad tid De killar som han har till hjälp är också mycket trevliga att ha att göra med och gör ett bra jobb Jag började med ett avtal med Hjalmar med att byta fönster och dörrar och det blev jag väldigt nöjd med. Vilket gjorde att jag anlitade honom och hans AB till det fortsatta arbetet med min fastighet Nytt tak Ny fasad med tilläggsisolering Målning Farstu tak Det visade sig att det var fuktskador i garaget men det kunde dom fixa så nu har jag ett ”nytt” hobbyrum. Jag kan varmt rekommendera Hjalmar (och de killar som han tar in för olika uppdrag). Det har varit mycket trevligt att ha Hjalmar och ”hans killar” här. Rekommenderar!

– Mia (2019-08-21)

M

Byta panel + plasttak

Jag är mycket nöjd. Det blev jättefint.

– Marianne (2018-03-07)

M

Spärra av trappa med vägg & dörr

Duktig, lyhörd och ordningssam. Rekommenderas!

– Magnus (2017-10-19)

A

Fönsterbyte & Renovering av carport

Vi anlitade Allbygg & Entreprenad Södertörn AB för fasad- och fönsterbyte och blev så nöjda med arbetet att företaget även fick i uppdrag att renovera carport och altan. Allbygg har mycket kunnig och noggrann personal som tar egna initiativ, finner lösningar och ger konstruktionsråd om problem uppstår. Förutom ett gott arbete så utförs arbetet inom utsatt tid, man meddelar om förhinder uppstår samt att företaget har en bra prisbild.

– Anders A (2017-08-21)

A

Montering ytterdörr

Hjalmar från Allbygg & Entreprenad Södertörn AB hjälpte oss på kort varsel att montera en ny entrédörr till vår villa. Resultatet blev mycket bra, arbetet gick snabbt och smidigt och det var trevligt att ha honom här - vi kan varmt rekommendera!

– Arvid & Lisa (2017-07-19)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...