Palena AB

Teamet bakom Palena AB drivs av att kunna erbjuda dig en mängd tjänster inom Tak & Byggservice. Vi utför arbeten både invändigt samt utvändigt med visionen att hitta effektiva lösningar till alla dina behov. Med 15 års erfarenhet i branschen levererar vi och utför alla tjänster med högsta möjliga kvalitet. Vi anser att ALLA har rätten till att nyttja tjänsterna som Palena utför. Vi hjälper privatpersoner men även fastighetsägare, föreningar och företag. När ni anlitar oss är det viktigt att ni känner er trygga i investeringen. Vi arbetar utifrån full företagsförsäkring vilket inkluderar: ansvars, egendom samt olycksfall, för både personal företag och projekt. Projekten kommer alltid att vara fullt försäkrade från början till slut.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Palena AB.

R

Renovering vattenskada, omläggning av tak.

Vi är väldigt nöjda med ett utmärkt utfört arbete.

– Roger Larsson (2018-07-20)

H

Takbyte

Vi är jättenöjda med det takbyte som Palena gjort på vårt hus! Trevligt och serviceinriktat bemötande, bra slutresultat och duktiga takläggare! Kan varmt rekommendera Palena!

– Hanna (2018-05-30)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...