Palena AB

Teamet bakom Palena AB drivs av att kunna erbjuda dig en mängd tjänster inom Tak & Byggservice. Vi utför arbeten både invändigt samt utvändigt med visionen att hitta effektiva lösningar till alla dina behov. Med 15 års erfarenhet i branschen levererar vi och utför alla tjänster med högsta möjliga kvalitet. Vi anser att ALLA har rätten till att nyttja tjänsterna som Palena utför. Vi hjälper privatpersoner men även fastighetsägare, föreningar och företag. När ni anlitar oss är det viktigt att ni känner er trygga i investeringen. Vi arbetar utifrån full företagsförsäkring vilket inkluderar: ansvars, egendom samt olycksfall, för både personal företag och projekt. Projekten kommer alltid att vara fullt försäkrade från början till slut.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Palena AB.

F

Byta taket på vår radhuslänga bestående av 5 hushåll

Vi anlitade Palena AB för att byta taket på vår radhuslänga bestående av 5 hushåll, komplett takbyte samt byte av plåtar och renovering av uppstigningsluckor, samtidigt bytte de även taken på våra förråd i trädgården. Vi fick från första kontakt en väldigt bra bild av Palena, väldigt seriös genomgång inför offertskrivning och sen gick vi tillsammans igenom offerten. Vi tog in offert från 5 andra företag och Palenas offert kändes som den mest rimliga och ärliga. Palena höll alla tider som utlovat, blev det någon förändring så ringde de och meddelade. Flera gånger under arbetets gång knackade de på eller ringde för att uppdatera hur allt går och vad som kommer näst. Super trevlig personal – höll ordning och reda på arbetsplatsen (viktigt då vi bor i ett område med väldigt många nyfikna barn) När fakturan kom blev det till och med någon tusenlapp billigare än offererat, inte helt fel 😊 Totalt sett är vi väldigt nöjda med Palena AB och rekommenderar dem starkt.

– Fredrik (2021-07-07)

A

Byta tak

Jag anlitade Palena AB för att byta tak. Jag såg dem byta tak på ett annat hus under en av mina lunchpromenader. Jag kontaktade dem och några andra företag via mail. Palena var snabba med att återkoppla och leverera en offert. De andra företagen hörde inte av sig. Eftersom vi ansåg deras prisförslag rimligt anlitade vi Palena AB. Jag tror att arbetet gick lite fortare än vad som först planerades, de var tre stycken som utförde arbetet. Inom två veckor hade de rest sina byggställningar, tagit bort de gamla takpannorna, papp och lister, och ersatt detta med nytt samt plockat ner ställningen och städat. Därefter tog det några veckor innan plåtslagaren kom och bytte några plåtar. Vi är mycket nöjda med det arbete de utförde och dess resultat. Kristian och Rasmus är trevliga och gjorde även ett litet extraarbete utan att det lades på fakturan.

– Ann-Katrin (2021-04-26)

L

Takarbete

Vi valde att anlita Palena AB till att lägga nytt tegel samt byta stup- och hängrännor på vår 1920-tals villa. Resultatet blev mycket bra och utfördes på ett effektivt sätt. Kommunikationen med killarna på Palena och även logistiken med daglig avfallshämtning fungerade exemplariskt. Min uppfattning är att killarna visste vad de gjorde eftersom de är huvudsakligen inriktade på just tak. Dessutom kan man utgå ifrån att svenska regler och byggnormer följs när man anlitar en firma med svensk personal. Vi tog in en del offerter från olika firmor och valde slutligen Palena – resultatet blev bra och utfördes till fastpris. Vi ger gärna denna firma 5 i betyg och kan varmt rekommendera dem.

– Lasse G (2021-04-23)

K

Takbyte

Vi anlitade Palena för takbyte som genomfördes i februari 2021. Vi är otroligt nöjda med hela projektet från offertstadie till slutförande, väldigt duktiga och proffsiga killar som kämpade på trots kyla och besvärlig väderlek den veckan de bytte vårt tak. Genomförandet flöt på otroligt smidigt, Palena skötte alla kontakter och såg till att material forslades bort och kom på plats i rätt tid. Priset blev enligt offert och tidsplanen blev förskjuten med cirka en dag i slutändan på grund av besvärlig väderlek men för oss var det inget problem, vi fick ett nytt och otroligt fint tak när allt var klart. Även våra grannar som följde projektet har konstaterat att allt gick väldigt snabbt och smidigt och med ett fint resultat. Helhetsintrycket och vår nöjdhet är solklart 5/5 och vi kommer varmt rekommendera Palena till alla våra vänner, grannar och bekanta som går i takbytartankar.

– Karolina & Henrik (2021-02-15)

R

Renovering vattenskada, omläggning av tak.

Vi är väldigt nöjda med ett utmärkt utfört arbete.

– Roger Larsson (2018-07-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...