PJ Plåtslageri och Byggtjänst AB

Vi är ett litet företag med stora ambitioner, för oss är det väldigt viktigt att kunden är nöjd och kan prata gott om oss. Det är så vi sover bäst på natten. Vi trivs väldigt bra på jobbet vilket gynnar dig som kund. Vi har både plåtslagare med yrkesbevis, snickare som är riktigt duktiga samt kunskap om mycket mer än så. Det kommer även komma personliga presentationer snart, just nu är vi fem stycken på PJPB! Affärsidé Vårat största mål är nöjda kunder, att på sikt bygga upp ett rykte där ingen har något ont att säga om oss. Det är viktigt att alla inblandade parter ska må bra och känna sig nöjda. Vision Våran vision är att ständigt utvecklas och följa med i utvecklingen. Vi vill vara ett företag där peronal vill jobba, utan bra personal har man inget bra företag. Vi är stolta över varandra och på så sätt blir vi oslagbara.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PJ Plåtslageri och Byggtjänst AB .

K

Byte av genomrutten takpapp och dörrkarm farstu/veranda

Mycket nöjd med väl utfört arbete. Blev väl informerad ang problem som uppstod under arbetets gång, samt möjliga lösningar. Seriösa och kunniga hantverkare.

– Kerstin Grund-Arnow (2018-11-10)

A

Inklädnad av villaskorsten i Hallstahammar

Väldigt snyggt utfört hantverk, vi blev mycket nöjda kunder. Skulle anlita dem igen om behovet uppstod.

– Alexander (2018-02-21)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...