KNG El KONSULT OCH INSTALLATION AB

KNG EL KONSULT & INSTALLATION AB grundades i mitten på 2017 och är verksamma i Stockholm. Vi utför konstruktion, projektering och installation. Vårt mål är att vara kundens första alternativ på att utveckla och utföra el installationer. KNG EL har som första prioritet att ha kunden i fokus och använda oss utav produkter av bästa kvalitet. Vi arbetar i alla typer av fastigheter som bostäder, butiker, skolor, parkeringsgarage, idrottsanläggningar mm. Vi utför alla typer av jobb inom Hög - och Lågspänning som nyproduktion, renoveringar, felsökningar och arbetar för mindre miljöpåverkan. * Kraft * Belysning * Data/Tele * solcellsanläggning * värmekabel anläggning - Vi har fått utmärkelsen Garanterad Installatör av Ebeco eftersom vi arbetar med säkra och garanterade golvvärmeinstallationer. Vi säkerställer korrekt installation och levererar full dokumentation och därför kan du som kund känna dig trygg hos oss. Du får också möjlighet att förlänga garantin till 25 år.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för KNG El KONSULT OCH INSTALLATION AB .

A

El i kök

Enkelt, trevligt och proffsig. Härligt att få hjälp av hantverkare där det är rak kommunikation och inga konstigheter. KNG tog upp de otydligheter som fanns redan innan och vi kunde reda ut det. Transparent fakturering och dessutom mycket trevlig elektriker.

– Anders (2021-06-17)

E

Laga/Byta ut spotlights

Elias från KNG kom punktligt och hjälpte mig att reparera spotlights som gått sönder. Han var trevlig, duktig och fakturan var helt enkelt överenskommelse. Skulle tryggt anlita KNG igen!

– Emelie (2020-02-20)

T

Avbrunnen kabel i dosa/tvättmaskinsinstallation

Bra inledande telefonkontakt och ett snabbt och proffsigt jobb. Rekommenderas

– Tor (2020-01-16)

K

Proppskåp

Ingen dök upp på Måndag morgon som avtalat. Jag hör av mig och får veta att hela företaget är på kurs och att inget uppdrag är bokat enligt dem. Skickar bekräftelsen jag fått på mail där vi gemensamt bokat in dag & tid. Då kan en elektriker skickas dit. (Trodde hela företaget var på kurs..) Elcentralen byts ut men efter detta går min tvättmaskin inte igång. Mitt problem var att tvättmaskinen endast kunde köras på lågt program, varmt program kunde köras igång men proppen gick efter ca 5-10 min. Efter att elcentralen är bytt går inget program att köra igång. Den signalerar rött för att strömförsörjningen är instabil (enligt instruktionsbok). Dem menar att det är tvättmaskinen som är trasig, trots att den gick att köra innan elbytet. Jag ber att få förlängd betalningstid så jag hinner ta dit installatör för tvättmaskin och se vad dem säger. Får avslag på det - fakturan ska betalas i tid. Dessutom fakturerades för att en lärling var med under jobbet. KING menar att dem alltid är två personer på jobb så jag kom billigare undan pga. man fakturerat för bara 1 fulltid + lärling istället för 2 fulltid. I offerten jag fått framgick inte att det alltid är två personer på jobb, utan endast att minimum tid var 2 timmar. Då bör man informera om att man fakturerar för fler än 1 elektriker. Det är inte ett jobb som kräver 2 man (har kollat upp detta med andra elektriker). Så mitt problem jag skapat ett uppdrag för : Tvättmaskinen går inte att köra högre än 20 grader - är alltså värre efter avslutat uppdrag. Tvättmaskin går inte att köra överhuvudtaget. Inte nöjd med detta.

– Kristina (2019-10-23)

M

Montera några eluttag/strömbrytare på nya innerväggar

Effektiv, mycket kunnig, trevlig. Toppklass!

– Mikael (2019-03-16)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...