igö bygg

Hej! Vi är ett Taxinge-baserat byggföretag som brinner för byggtraditioner och god smak inom design och kvalité. Under 16 år i branschen har vi lärt oss att bra kommunikation med kunden är hälften av ett bra gjort jobb. Andra hälften är hårt jobb och noggrannhet, alltså det som vi är kända för. Med bästa hälsningar, Igo Mednis

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som igö bygg har utfört.

Referensjobb "Huset på landet" utfört av igö bygg

Huset på landet

Referensjobb "Vackra, stilrena köket i tallgrönt" utfört av igö bygg

Vackra, stilrena köket i tallgrönt

Referensjobb "Fasadrenovering" utfört av igö bygg

Fasadrenovering

Referensjobb "Trappräcke -Stilren design" utfört av igö bygg

Trappräcke -Stilren design

Referensjobb "Renovering" utfört av igö bygg

Renovering

Referensjobb "Farstukvist" utfört av igö bygg

Farstukvist

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för igö bygg.

E

Renovering

Igö Bygg har utfört en del jobb hos oss i vår lägenhet, fastigheten byggdes runt 1920 så det har krävts lösningar utöver standardlösningar och det löstes av Igö Bygg. Köket totalrenoverades, vilket bland annat innebar att befintligt platsbyggt kök plockades ner och målades och åter installerades, en ny arbetsbänk byggdes för att bära en granitskiva. Golven slipades och oljades i lägenheten och diverse måleriarbeten och finsnickeriarbeten utfördes såsom återskapande av lister och fönsterbrädor. Vi är imponerade av den noggrannhet och känsla som jobben har utförts med. Det har alltid varit högsta kvalitet på jobben och det har varit lätt att samarbeta. Jobben har också utförts i tid. Vi ger våra bästa rekommendationer till Igö Bygg och kommer att fortsätta använda dem.

– Elisabet (2021-11-03)

T

Fasadarbete m.m.

Han är mycket duktig, seriös, och intresserad av det han gör. Det han eventuellt inte kan lär han sig med stor iver och nyfikenhet. Han vill att det han gör ska bli det bästa för kunden. Han är nog ganska ovanlig i branschen idag. När han arbetar åt mig vet jag att han löser sin uppgift på bästa tänkbara sätt. Han tänker också både på teknik och hållbarhet, och estetik och ekonomi! Jag kan varmt rekommendera honom.

– Tore S (2021-10-24)

M

Trappräcke

Igö Bygg har gjort flera projekt åt oss. Det senaste är att de specialdesignade och tillverkade ett trappräcke och monterade trappsteg i vårt nybyggda hus. Tidigare så har de både bytt tak, bytt fönster, hängrännor samt byggt om ett förråd i vårt gamla hus. Vi är jättenöjda med både kvaliteten på utfört arbete, kommunikation, tidsåtgång och prisbild. Vi kommer garanterat att kontakta dem för framtida projekt! De är verkligen superproffsiga, lyhörda, lösningsorienterade och inte rädda för att tänka utanför boxen.

– Marica (2021-09-14)

M

Takbyte, fönsterluckor, infällt spabad mm

Ifö bygg är mycket bra och ordentliga hantverkare samt pålitliga . Jag ger dem en femma 👍🏻

– Marita (2021-08-10)

D

Staket mm

Han har hjälp till med flera projekt. Jobben har varit väl utförda. Jag skulle ge honom en stark 4:a

– David (2021-07-03)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...