FH Sverige AB

Bygg och grävföretag som utgår ifrån Österlen. Vi jobbar i stort sett i hela Skåne och har 6 anställda. Bred kompetens inom mur o puts,fasadrenoveringar,takbyten såsom plåt ,tegel och betongpannor samt byggnadssnickeri.Egen plåtslageri , Yrkesbevis och maskinförarbevis samt ställningbevis finns.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för FH Sverige AB.

K

Fasadrenovering

Ett pålitlig företag som levererade exakt vad dom lovade. Ett mycket trevligt bemötande.

– Kim Barrsveden (2019-01-10)

H

Renovering

Mycket förtroende ingivande. Försökte alltid hitta bästa möjliga lösning för bästa möjliga pris (eftersom det är viktigt för mig). Har ett gediget kunnande inom renovering med över 30 års erfarenhet av allt inom husbygge/renovering . Kändes väldigt tryggt att ha denna firma på plats.

– Hanna Johansson (2018-04-23)

U

Dränering

Utfört arbete har varit dränering och allt som följer av detta. Uppdraget var komplicerat på grund av markens egenskaper och att fastigheten hade utsatts för oprofessionellt arbete tidigare! Olle Jönsson har varit mycket pålitlig och klok. Hans professionalitet och kompetens är stor. Vi kan verkligen rekommendera honom och kommer också att anlita honom igen i framtiden!

– Ulrika B (2018-03-14)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...