Ekenhall Måleriservice AB

VÄLKOMMEN TILL EKENHALL MÅLERISERVICE AB Starka, vibrerande färger eller sobert vitt där ni själv sätter ut färgklickarna. Att måla är kanske det enklaste sättet att förnya sin bostad. Ekenhall Måleriservice är ett målarföretag som jobbar över hela Stockholm med omnejd. Med över 10 år i branschen utför vi målning, spackling och tapetsering — effektivt och till rimliga priser. Vi sätter färg på Din tillvaro! Våra professionella målare garanterar ett fackmanna­mässigt resultat av högsta kvalitet, där en av hörn­stenarna är ett ordentligt förarbete genom korrekt spackling och slipning. Vårt fokus är kvalitet, service och alltid nöjda kunder! Ansvarsförsäkring Ekenhall Måleriservice AB har ansvarsförsäkring hos Trygg hansa upp till ett värde av 10.000.000 kr. Heta arbeten Ekenhall Måleriservice AB är certifierade för Heta arbeten – en certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Ekenhall Måleriservice AB har utfört.

Referensjobb "Ommålning" utfört av Ekenhall Måleriservice AB

Ommålning

Ommålning av butik på Birkagatan

Referensjobb "Tapet" utfört av Ekenhall Måleriservice AB

Tapet

Tapet från MR Perswall

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av Ekenhall Måleriservice AB

Fasadmålning

Fasadmålning

Referensjobb "Fototapet" utfört av Ekenhall Måleriservice AB

Fototapet

Fototapet från Rebel Walls

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ekenhall Måleriservice AB.

C

Målning av golvlister och dörrposter

Jimmy Ekenhall var en seriös hantverkare som höll avtalad tid och gav en seriös och bra offert. Hans anställde målare gjorde arbetet när vi var bortresta vilket kändes helt okey. Resultatet hade vi en del synpunkter på men efter en diskussion med Jimmy så fick utförande målare justera sina misstag. Det fanns några saker som vi fixade själva. Totalt sett blev vi nöjda.

– Claes Johanneshov (2018-09-24)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...