Mauris AB - Takbyte

FEM SKÄL VARFÖR SÅ MÅNGA VÄLJER ATT ANLITA OSS: - Nytt tak på bara några få dagar - Alltid fast pris, inga dolda kostnader - Räntefri avbetalning upp till 36 månader* - Antimögel behandlat virke - Ambitiös personal med bred kunskap inom tak teknik *kontakta våra säljare för mer information om finansiering Vi arbetar med marknadsledande teknik och moderna arbetsmetoder, redan under den första dagen rivs ditt gamla tak och ett nytt tätt underlag monteras. Vi ser till att arbetet genomförs med säkerhet genom hela processen och efter utfört arbete ser vi till att transportera bort allt överblivet material. Vi arbetar med utbildad personal och alla plåtarbeten utförs av professionella plåtslagare och ett tak byte tar 3-6 arbetsdagar att genomföra. Med vårt tillvägagångssätt garanterar vi den allra högsta kvalité och effektivitet i ditt tak byte. Vi arbetar med både tegel- och plåttak, för att säkerställa ett hållbart resultat används endast noga utvalt material i samråd med dig som kund.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Mauris AB - Takbyte.

L

Takbyte, Gnesta.

Anlitade Mauris AB för att byta mina drygt 40-åriga takbetongpannor på mitt fritidshus i Gnesta. Valde plåt och det blev snyggt och väger dessutom bara en bråkdel av vad betongpannorna gjorde. Känns som en extra säkerhetsmarginal om tjockt med snö skulle hamna där. Arbetet gick enligt tidtabell och blev som sagt snyggt. Personalen trevlig och städade snyggt efter sig. Prisbilden hölls. Betyg? Skulle nog säga 5 och 5 möjliga.

– Lars S (2020-10-22)

J

Jag anlitade Mauris AB för ett takbyte

Mitt intryck är att alla var mycket professionella, både säljare och hantverkarna på plats. Överenskommen tid för takbytet hölls och likaså priset för renoveringen. Det nya taket blev väldigt fint. Jag kan varmt rekommendera Mauris AB.

– Johan (2020-10-15)

J

Nytt tak

Vi anlitade Mauris AB för att lägga nytt tak på vår fastighet nu i augusti. Vi är mycket nöjda med både hur jobbet utfördes och resultatet. Arbetet utfördes helt enligt tidsplan. De höll rent och snyggt runt fastigheten hela tiden och var lätta att ha en bra dialog med hela tiden. Jag rekommenderar verkligen detta företag. Toppbetyg från mig dvs en 5:a på den femgradiga skalan.

– Jan-Erik A (2020-10-15)

C

Mycket nöjd!

I somras fick jag hjälp med tak, hängrännor och snörasskydd till en stor lada, ett fähus(mindre ladugård) och en större carport. Sammanlagt en yta på 360kvm. Dessutom värdefulla tips till andra byggnader. Allt utfördes med suverän precision, dessutom med mycket goda insikter/genomförande beträffande ARBETSMILJÖTÄNKANDE! Blev väl insatt vad, varför och hur arbetet utfördes. Ett litet tillägg: skickligt att på min minst sagt krokiga väg transportera allt material med en riktigt stor och lång lastbil ta sig fram!

– Carin B (2020-10-14)

A

Byta tak på våra tre hus

Vi anlitade Mauris för att de skulle byta tak på våra tre hus! De var mycket professionella från första kontakten till den sista. Arbetet sköttes mycket bra och de jobbade på rejält under tiden. Vi stötte på några mindre problem men de löstes snabbt och efter kontakt så drogs vissa extra utgifter av från den ursprungliga offerten! Hade löpande kontakt med Julius som var otroligt professionell och tillmötesgående. Vi kan varmt rekommendera Mauris. Vi är mycket nöjda. De får betyget 5 av oss

– Ann B-S (2020-10-13)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...