Mauris AB - Takbyte

FEM SKÄL VARFÖR SÅ MÅNGA VÄLJER ATT ANLITA OSS: - Nytt tak på bara några få dagar - Alltid fast pris, inga dolda kostnader - Räntefri avbetalning upp till 36 månader* - Antimögel behandlat virke - Ambitiös personal med bred kunskap inom tak teknik *kontakta våra säljare för mer information om finansiering Vi arbetar med marknadsledande teknik och moderna arbetsmetoder, redan under den första dagen rivs ditt gamla tak och ett nytt tätt underlag monteras. Vi ser till att arbetet genomförs med säkerhet genom hela processen och efter utfört arbete ser vi till att transportera bort allt överblivet material. Vi arbetar med utbildad personal och alla plåtarbeten utförs av professionella plåtslagare och ett tak byte tar 3-6 arbetsdagar att genomföra. Med vårt tillvägagångssätt garanterar vi den allra högsta kvalité och effektivitet i ditt tak byte. Vi arbetar med både tegel- och plåttak, för att säkerställa ett hållbart resultat används endast noga utvalt material i samråd med dig som kund.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Mauris AB - Takbyte.

V

Omläggning av tak ca 75 m2

Trevliga och sympatiska killar och ihärdiga. Fint och snyggt utförda arbeten. Jag vill verkligen rekommendera Mauris.

– Villy Sönnert (2021-03-29)

A

Takläggning

Från första kontakten med företrädare (Julius) för Mauris AB fick vi stort förtroende för företaget som sedan i samband med förberedelserna, under arbetets gång och inför och under slutbesiktningen kvarstod.Allt har fungerat bra med trevligt bemötande, positiva kontakter och ett professionellt utfört arbete. Utifrån detta kan vi varmt rekommendera företaget. Oktober 2020 Alf och Berith

– Alf och Berith (2020-11-17)

A

Byte av plåttak på vår villa

Vi anlitade Mauris AB för byte av plåttak på vår villa. Vi är väldigt nöjda med deras arbete och engagemang från början till slut. Dom var mycket tillmötesgående, trevliga och hjälpsamma. Pris och tidplan hölls enligt avtal. Vi kan varmt rekommendera Mauris AB.

– Anita och Håkan (2020-11-17)

L

Takbyte, Gnesta.

Anlitade Mauris AB för att byta mina drygt 40-åriga takbetongpannor på mitt fritidshus i Gnesta. Valde plåt och det blev snyggt och väger dessutom bara en bråkdel av vad betongpannorna gjorde. Känns som en extra säkerhetsmarginal om tjockt med snö skulle hamna där. Arbetet gick enligt tidtabell och blev som sagt snyggt. Personalen trevlig och städade snyggt efter sig. Prisbilden hölls. Betyg? Skulle nog säga 5 och 5 möjliga.

– Lars S (2020-10-22)

J

Jag anlitade Mauris AB för ett takbyte

Mitt intryck är att alla var mycket professionella, både säljare och hantverkarna på plats. Överenskommen tid för takbytet hölls och likaså priset för renoveringen. Det nya taket blev väldigt fint. Jag kan varmt rekommendera Mauris AB.

– Johan (2020-10-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...