Svenskafastighetservice AB

Svenska Fastighet Service AB är ett företag som är en Totalentreprenad inom bygg. Vi bygger allt från grund till tak. Kunden är alltid i fokus, och vi har självklart fasta priser. Svenska Fastighet Service AB är ett väletablerat företag som är specialister inom takarbeten, plåtarbeten, mögel, fukt & asbestsanering. Vi gräver och gjuter även plattor för villor och garage. Vi är engagerade och fokuserade på varje uppdrag och målet är att alltid göra det där lilla extra för att just du ska bli nöjd.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Svenskafastighetservice AB.

B

Fritidshus. Schaktning, dränering, hårdgörning.

Mycket väl genomfört arbete. Rekommenderar företaget.

– Bengt (2020-04-16)

Hantverkarens svar

Tack Bengt ! För ditt omdöme och kul att du vart nöjd med våra utförande tjänster till dig = ) Mvh Svenska Fastighetservice AB

F

Ny dränering av källare på fritidshus byggt 1975

Vill varna alla för den här firman. Det mesta blir snett och vint. De lämnar arbetsplatsen i ett fruktansvärt miserabelt skick. Skräp, skräp och åter skräp. Måste anlita ett annat företag för att städa upp. De verkar använda dåliga maskiner då jordfelsbrytare löser ut. Otrevligt bemötande från arbetsledaren. Återfyllning mot grunden har skett med stora stenar och kompakt lera. Befintlig mur har deformerats av återfyllningen.

– Fjollan (2020-04-10)

Hantverkarens svar

Vi är ett företag som gör mellan 80 -120 arbeten per år har gjort det i många år har aldrig haft något klagomål för allt går att lösa med om man kan prata med varann men prata med dig har aldrig gott du kan inte ens tolka ett avtal man följer alltid avtalen som är skrivna inte komma på massa saker i efterhand att du är besviken för att inte tomten är återställd men som sagt var ville du inte betala för det om vi skulle återställa tomten har jag skrivit det i avtalet beträffande ditt skräp på tomten så g ut som en soptipp när vi kom dit och ditt skräp får du ta bort själv men allt blir nog bra när du får bort (ditt skräp)

K

Köksrenovering samt byte av golv!

Jätte nöjda med utfört arbete!

– Karl D (2018-01-17)

Hantverkarens svar

Vill passa på att tacka för ett riktigt snyggt och fint utförande Takomläggning i Täby Mvh Lasse & lotta

J

Montera 1 dubbeldörrar 2 enkel Hög sockel målning

En mycket bra hantverkare som höll vad han lovade, han specialtillverkade likvärdig hög sockel, inpassning av paraddörrar samt övriga dörrar väldigt bra. Då han både är trevlig och punktlig och riktigt duktig hantverkare så kan jag verkligen rekommendera honom.

– JL (2017-11-06)

Hantverkarens svar

Tack JL ! För ditt omdöme och kul att du vart nöjd med våra utförande tjänster till dig = ) Mvh Svenska Fastighetservice AB

J

Köksrenovering!

Han tog bort några stora hyllor under köksfönstret och användade virket till nytillverkning av hyllor bredvid den nya kyl frys som han installerade. Han också tog bort vår gamla kyl frys och tillverkade ett helt nytt skåp med lådor. Hans snickeriarbete är mycket bra. Dessutom målade han köket Slutpriset var mindre än den initiala estimaten. Han höll tid och var under budget. Dessutom gjorde han rent efter sig varje dag. Han är den bäste hantverkare som jag har någonsin anlitat.

– JL (2017-11-05)

Hantverkarens svar

Tack för ditt omdöme och kul att du vart nöjd med våra tjänster

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...