Svenskafastighetservice AB

Svenska Fastighet Service AB är ett företag som är en Totalentreprenad inom bygg. Vi bygger allt från grund till tak. Kunden är alltid i fokus, och vi har självklart fasta priser. Svenska Fastighet Service AB är ett väletablerat företag som är specialister inom takarbeten, plåtarbeten, mögel, fukt & asbestsanering. Vi gräver och gjuter även plattor för villor och garage. Vi är engagerade och fokuserade på varje uppdrag och målet är att alltid göra det där lilla extra för att just du ska bli nöjd.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Svenskafastighetservice AB.

K

Köksrenovering samt byte av golv!

Jätte nöjda med utfört arbete!

– Karl D (2018-01-17)

Hantverkarens svar

Vill passa på att tacka för ett riktigt snyggt och fint utförande Takomläggning i Täby Mvh Lasse & lotta

J

Montera 1 dubbeldörrar 2 enkel Hög sockel målning

En mycket bra hantverkare som höll vad han lovade, han specialtillverkade likvärdig hög sockel, inpassning av paraddörrar samt övriga dörrar väldigt bra. Då han både är trevlig och punktlig och riktigt duktig hantverkare så kan jag verkligen rekommendera honom.

– JL (2017-11-06)

J

Köksrenovering!

Han tog bort några stora hyllor under köksfönstret och användade virket till nytillverkning av hyllor bredvid den nya kyl frys som han installerade. Han också tog bort vår gamla kyl frys och tillverkade ett helt nytt skåp med lådor. Hans snickeriarbete är mycket bra. Dessutom målade han köket Slutpriset var mindre än den initiala estimaten. Han höll tid och var under budget. Dessutom gjorde han rent efter sig varje dag. Han är den bäste hantverkare som jag har någonsin anlitat.

– JL (2017-11-05)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...