Skorstensmästaren Sverige AB

Välkommen Till Skorstensmästaren Sverige AB! Vi är ett företag som renoverar skorstenar och ventilation. Med mångåring erfarenhet av branschen så har vi lärt oss att god kundkontakt och hög servicegrad alltid lönar sig i längden. Vi är experter på skorstensproblem och tycker om utmaningar. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar, byggföretag och privatpersoner. Vi är även verksamma i Stockholms skärgård och har egen arbetsbåt. Många fastigheter har problem med skorstenen. Det kan röra sig om otäta kanaler, kanalras, kondensproblem, frostsprängningar, ventilaton som är ur funktion, försämrat drag, läckage i eldstäder och mycket annat. Vi använder endast typgodkända material och metoder och är ansvarsförsäkrade i Trygg Hansa.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Skorstensmästaren Sverige AB.

E

Bygga eldstad, öppen spis, kamin, skorsten i Järfälla

Skorstensmästaren Sverige AB gav ett genuint bra intryck från första gången vi träffade dem till det att jobbet var klart. De är professionella, snabba, städade, civila, vänliga, tydliga och jag skulle nog också säga professionella om jag inte redan sagt det tidigare. Vår skorstensrenovering/eldstad gjordes snabbt, snyggt, städat och prisvärt. Jag kommer definitivt anlita dem igen om vi behöver göra något mer med skorsten/eldstad. De får mina varmaste rekommendationer. Den som vill se arbetet är välkommen att besöka oss. Kontakt: esben.revenfeld@gmail.com

– Esben (2019-09-26)

A

Installation braskamin mot befintlig skorsten

Jag har fått ny gjutning i befintlig skorsten och installerad braskamin mot denna. Jag vill ge de bästa rekommendationer till dessa verkliga"mästare". Förtroendeingivande från början till slut med uppvisande av stor yrkesskicklighet, engagemang och kunskap. Snabbt åtagande och proffsigt utförande med ett lugnt och metodiskt arbetssätt. "Alla rätt" helt enkelt, jag är super nöjd!

– Anna N (2018-12-20)

M

Frånluftsventilation i kök

Snabb och smidigt utfört arbete. Offert samma dag som första inspektionen gjordes. Trevligt och proffsigt bemötande!

– Martin (2018-06-04)

K

Tätning med slang till kakelugnar samt renovering av skorstenar hos BRF

Trevliga noggranna och väldigt kunniga!

– Karl Dunder (2018-01-10)

P

Murning av skorsten på Dalarö

Väldigt väldigt bra allt va bra vi är jätte nöjda. Lämnade intresse anmälan på deras hemsida fick omgående kontakt. Dom skötte allt superbra!

– Per Söderberg (2018-01-02)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...