Skorstensmästaren Sverige AB

Välkommen Till Skorstensmästaren Sverige AB! Vi är ett företag som renoverar skorstenar och ventilation. Med mångåring erfarenhet av branschen så har vi lärt oss att god kundkontakt och hög servicegrad alltid lönar sig i längden. Vi är experter på skorstensproblem och tycker om utmaningar. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar, byggföretag och privatpersoner. Vi är även verksamma i Stockholms skärgård och har egen arbetsbåt. Många fastigheter har problem med skorstenen. Det kan röra sig om otäta kanaler, kanalras, kondensproblem, frostsprängningar, ventilaton som är ur funktion, försämrat drag, läckage i eldstäder och mycket annat. Vi använder endast typgodkända material och metoder och är ansvarsförsäkrade i Trygg Hansa.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Skorstensmästaren Sverige AB.

A

Installation braskamin mot befintlig skorsten

Jag har fått ny gjutning i befintlig skorsten och installerad braskamin mot denna. Jag vill ge de bästa rekommendationer till dessa verkliga"mästare". Förtroendeingivande från början till slut med uppvisande av stor yrkesskicklighet, engagemang och kunskap. Snabbt åtagande och proffsigt utförande med ett lugnt och metodiskt arbetssätt. "Alla rätt" helt enkelt, jag är super nöjd!

– Anna N (2018-12-20)

M

Frånluftsventilation i kök

Snabb och smidigt utfört arbete. Offert samma dag som första inspektionen gjordes. Trevligt och proffsigt bemötande!

– Martin (2018-06-04)

K

Tätning med slang till kakelugnar samt renovering av skorstenar hos BRF

Trevliga noggranna och väldigt kunniga!

– Karl Dunder (2018-01-10)

P

Murning av skorsten på Dalarö

Väldigt väldigt bra allt va bra vi är jätte nöjda. Lämnade intresse anmälan på deras hemsida fick omgående kontakt. Dom skötte allt superbra!

– Per Söderberg (2018-01-02)

N

Åtskilliga tätningar murningar samt installationer av kaminer.

Vi på Bastuspecialisten Ragnar Frunck AB Har anlitat Skorstensmästaren flera gånger och kan verkligen rekommendera dem

– Nils Westberg VD (2018-01-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...