Tomas Jonsson TJs Tak och Bygg AB

Välkommen till TJ´s Tak & Fasad

Vi på TJ:s Tak och Fasad är specialiserade på takarbeten, men vi arbetar även med andra snickeriarbeten t.ex. om- och tillbyggnader, altaner, fönster, dörrar, fasader och mycket mer. Ni kan även kontakta oss för asbestsanering och renovering. Vi strävar alltid efter att ha ett nära och bra samarbete med våra kunder och att alla parter är nöjda när arbetet är slutfört. TJ:s Tak och Fasad erbjuder totalentreprenad till våra kunder. Kvalitet och kunskap sätts i första hand. Välkommen att kontakta TJ:s Tak och Fasad för mer information. Vi förverkligar era byggdrömmar, varmt välkomna att kontakta oss redan idag! Heta arbeten eller asbestsanering? "Vi innehar all utbildning och licensiering som krävs. Anlita oss för jobb i Halmstad och Ljungby, Halland, Skåne och Småland" Hur mår ert tak? Alla fastigheter måste ha ett bra tak som står emot vatten och fukt. Kontakta oss på TJ´s Tak & Fasad för hjälp med ert tak och vattenavledningssystem. För att maximera skyddet och säkerheten av ert tak arbetar och monterar vi endast godkända takskyddsprodukter. Ett tak som är lagt av oss är ett snyggt tak av högsta kvalitet. Vi specialanpassar taket efter just er fastighet och utseende, stil på taket anpassar vi efter era önskemål. Och hur är det med skorstenen? Mycket kan hända med en skorsten, kontakta oss så hjälper vi er med allt från mögel till fågelskydd och slitage.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Tomas Jonsson TJs Tak och Bygg AB.

M

Byte av takpannor, underlagspapp och plåt

Tomas och hans anställa gjorde ett bra jobb med att byta tak på vår villa. Arbetet utfördes enligt överenskommelse och de små anmärkningar jag hade fixades snabbt och smidigt utan att det påverkade offerten/priset. Jag kan verkligen rekommendera Tomas och hans firma till denna typ av arbete.

– Magnus (2019-08-12)

H

Takarbete

Tomas och hans bror utförde jobbet till punkt och pricka. Det dök upp en del tilläggsarbeten under tiden, men det hanterades utan problem. Prisvärt och håller tider.

– Henrik (2018-11-09)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...