Bergåsa Montageteam AB

Välkomna till Bergåsa Montageteam AB Bergåsa Montageteam AB är ett entreprenadföretag med fokus på totalentreprenaden för kundens trygghet! Vi arbetar med allt inom renovering, såsom ombyggnationer, tillbyggnader men kan även göra nybyggnation. För att göra nybyggnationer krävs många års erfarenhet, rätt resurser och kompetens internt i företaget, något vi på Bergåsa Montageteam AB besitter. Tveka inte att kontakta oss för frågor kring ditt projekt, vi finns här för just dig. Väl mött!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bergåsa Montageteam AB.

L

Badrum

Efter att vi bröt med våran första firma, som vi var väldigt missnöjda med , var vi väldigt skeptiska till att anlita en ny som som fick ta över och göra allt rätt, via rekommendationer kom vi i kontakt med Bergåsa Montageteam AB , WOW resultat är som dag o natt, vi gjorde absolut det rätta valet , vi är så pass nöjda med snickeriet och badrummet , att vi har bestämt att dom får fixa båda taket och lite annat nästa år, grymt bolag med väldigt bra ledning.

– Linda (2017-11-16)

F

Totalrenovering

Bergåsa fick sköta totalrenovering av våran villa, grabbarna var väldigt duktiga samt att dom alltid var där i tid. Resultat var över förväntan och vi är väldigt nöjda samt att priset var mycket prisvärt.

– Fredrik (2017-08-02)

L

Badrumsrenovering

Vi kom i kontakt med Bergåsa Montageteam AB via rekommendationer, vi hade länge planerat att renovera vårt badrum. Valet föll på Bergåsa Montageteam AB, vi är supernöjda och allt har sköts professionellt från början till slut. Vi kan varmt Rekommendera dem.

– Linus & Frida (2017-05-12)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...