LAP Bygg & måleri AB

Är det dags att renovera? Ska ni äntligen bygga ert drömkök? Eller badrummet som ni alltid önskat er? När det gäller en renovering så är inte slutresultatet allt, även resan till färdigställande är ofta minst lika viktig för att helheten ska bli bra. När vi hjälper till med er renovering så lämnas inget åt slumpen och inget ska falla mellan stolarna! Som kund hos oss har ni alltid en kontaktperson hela vägen från offert till färdig renovering, vi sätter på så sätt dig som kund i fokus och ser till att både slutresultatet och resan dit blir bättre än vad ni föreställt er från början. Vår personal är riktiga yrkesmän och experter på allt inom bygg, måleri och badrum. Vi är certifierade för våtrum och för att säkerställa kvalité hela vägen så jobbar vi enbart med noga utvalda samarbetspartners inom VVS & El - så när du väljer oss som leverantör för badrum får du alltid våtrumsintyg, intyg för säkert vatten och säker el. Totalentreprenad som det ska vara! Dahls Bygg / LAP Bygg & Måleri AB grundandes 2016 och har tack vare många lyckade projekt växt till att i dagsläget sysselsätta ca 50 anställda varav 4 projektledare på heltid. Vår process ser ut som följande: - Kostnadsfritt hembesök - Tydlig offert och tidsplan - Vid accepterande av offert så skrivs avtal - Uppstart med genomgång - Bra, tydlig och kontinuerlig kommunikation med uppdateringar om projektet - Slutinspektion - Intyg Vi lämnar alltid fasta priser på arbetet, dyker något oförutsett upp på vägen (vilket kan hända), så lyfter våra projektledare det med er direkt med förslag på åtgärd så att vi gemensamt kan komma fram till bästa lösningen! Vårt motto är att vi aldrig är bättre än vår senaste prestation, därför gör vi allt vi kan för att alla våra projekt, ska bli lyckade och att alla våra kunder ska bli 100% nöjda. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök och börja processen mot en bekymmersfri renovering!

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LAP Bygg & måleri AB.

P

Renovering

Jag fick hjälp med målning och kök. Jag är jätte nöjd med arbetet. Skulle ge dom en 5a, tydligt och proffesionellt utfört.

– Patrik (2022-05-06)

C

Rivning, gipsning, montering av nya köket etc.

Jobbet som utfördes var mycket bra. Kontakten, offerten m.m funkade mycket bra. Inget att klaga på!

– Christoffer Andersson (2022-03-09)

M

Måla om lägenhet

Målade om hela min lägenhet inför inflytt och jag är supernöjd. :) Det var både spackling och målning av väggar, tak, dörrar, fönster och lister. Hela rubbet! Erfarna duktiga målare som var noggranna, snabba och smidiga att ha att göra med. Ger företaget en 5:a!

– Malin (2022-01-20)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...