EVJO CONSTRUCTION AB

Evjo Construction AB är ett noggrant och seriöst byggföretag som vänder sig till kunder som vill renovera eller bygga nytt. Vi har våtrumsbehörighet "BKR" vilket är ett krav av många bostadsrättsföreningar och försäkringsbolag när det gäller badrumsrenoveringar. Vi har även nära samarbete med behörig elektriker och rörmokare med behörighet "Säker Vatten". Söker du ett tryggt och seriöst företag för ditt projekt så är Evjo Construction AB ett självklart val.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som EVJO CONSTRUCTION AB har utfört.

Referensjobb "Ett exempel på byggnation av ett badrum" utfört av EVJO CONSTRUCTION AB

Ett exempel på byggnation av ett badrum

-

Referensjobb "Byggnation av ett kök" utfört av EVJO CONSTRUCTION AB

Byggnation av ett kök

-

Referensjobb "Byggnation av en veranda" utfört av EVJO CONSTRUCTION AB

Byggnation av en veranda

Byggnation av en veranda, första delen klar för användning. Det återstår att bygga en kjol och en trapp.

Referensjobb "Ett färdigt rum på 12 kvm" utfört av EVJO CONSTRUCTION AB

Ett färdigt rum på 12 kvm

Jobbet inkluderade byggnation av innerväggar och innertak, tapetsering, golvläggning, montering av innerdörrar och golvsocklar.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för EVJO CONSTRUCTION AB.

E

Kök

Vi anlitade Evjo Constructions AB för en totalrenovering av kök i november 2018. Redan från vårt första samtal var de mycket tillmötesgående och noga med att ta hänsyn till våra speciella önskemål. Vår kommunikation med dem var väldigt effektiv och smidig. Överhuvudtaget uppträde de utomordentligt professionellt under hela renoveringsperioden. Två personer i detta företag förtjänar ett särskilt omnämnande, eftersom de bidrog väldigt mycket till att det slutliga resultatet av deras arbete var utmärkt. Den första av dem var Jola, en väldig skarp och handlingskraftig tjej från deras ledningsgrupp, och den andra var Dimitri – deras absolut skickligaste hantverkare. Sammanfattningsvis, är vi verkligen mycket nöjda med det utförda arbetet och vi skulle utan tvekan anlita de igen.

– Ewa och Tomas (2019-03-15)

T

Väggtegel/sten samt klinkergolv i min entré.

EVJO gjorde ett bra jobb. Resultatet blev riktigt bra, precis som vi hoppades. Lyhörda och professionella. Bra på att hjälpa till att hitta rätt lösningar och produkter då detta krävde en del speciallösningar. Tyvärr visade det sig att Bygghandlarna hade dålig kunskap om deras egna produkter och kom med felaktiga råd. Med EVJO:s hjälp hittade vi rätt och kunde undvika misstag.

– Thomas (2018-10-29)

R

total ytskiktsrenovering

Bra jobbat med snabbt utförande på de rum som vi ville ha prioriterade. Dålig detaljåtergivning på fakturan, men det kanske är mer regel än undantag för byggbranschen.

– Robin (2018-07-11)

badrumsrenovering

Mycket seriös aktör och lätt att kommunicera med tydlig och svarar alltid på telefon o mail. Vi är mycket nöjda med vårt badrum och funderar på att anlita Evjo Construction även för andra arbeten.

G

Renovering utav badrum

Jag vill ge dom bästa betyg på allt, Kom i tid och dom gav mycket bra service, jag är väldigt nöjd med deras arbete hos mig!

– Gf (2018-02-28)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...