SIKRES AB

SIKRES AB är ett heltäckande och komplett VVS-företag som utför servicearbeten, installationer och reparationer till privatpersoner och företag i Stockholm. Vi arbetar alltid för att uppnå dina önskemål och förväntningar, då vi utför våra arbeten med hög kvalité och noggrannhet. Vi levererar även allt inom VS-material som exempelvis, värmepumpar, värmeväxlare, radiatorer, golvvärme samt allt till ditt badrum och kök. SIKRES AB erbjuder servicearbeten inom VVS åt privatpersoner, byggföretag, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Vi utför även nyproduktioner och ROT-arbeten. Vi månar om att leverera ett fint och gediget resultat efter kundens önskemål. SIKRES AB är ett auktoriserat vvs företag med stor kompetens inom vårt område. SIKRES AB ägs och drivs av Marek Serkis med 19 års erfarenhet inom VVS.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SIKRES AB.

C

Utbyte/montering av vattenburna radiatorer

Proffsigt och bra utfört jobb av Marek.

– Claes (2020-12-17)

A

Koppla in vatten Attefallshus

Gjorde allt väldigt fint, förklarade vad vi själv skulle förbereda innan besöket, och slutresultatet är vi väldigt nöjda med. Dom hörde av sig snabbt och var trevliga. Inga problem med något. Kan lägga till att inga företag i närheten svarade vare sig på privat mejl eller via tjänsten. Anlitar hellre dom före andra rörmokare här i Norrtälje.

– A (2020-07-03)

P

Avloppspump

Vi anlitade SIKRES AB för byte av avloppspump. Vi fick omgående respons och ett snabbt och proffsigt agerande. Vi anlitar gärna Marek på SIKRES igen.

– P-O (2020-04-06)

A

Ta bort duschhörn, byte blandare, täta skruvhål

Trevligt bemötande, snabbt och väl utfört arbete. Mindre badrumsinstallationer. Rekommenderas starkt.

– Andreas (2019-03-08)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...