FlexTeam Sweden AB

Välkommen till FlexTeam Sweden AB Vi är gärna med i arkitektering och planering av ditt kommande projekt, på så sätt är vi med i ett tidigt stadium för att i sin tur få en så bra slutprodukt som möjligt. Våra Team är väl rustade med både kunskap och arbetskraft för att utföra tak-, fasad och markarbete. Skall du renovera badrum, göra om väggar i huset eller kanske montera in nytt kök. Då har våra kakelsättare rätt utbildning för att utföra arbetet fackmannamässigt.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för FlexTeam Sweden AB.

C

Vattenmätare, konsol och tryckreduceringsventil

Bryr sig om arbetet, god kommunikation och vackert resultat.

– CPanman (2019-03-13)

M

Dränering kring kulvert och garage

FlexTeam kom som de skulle ,jobbade hårt och metodiskt med att genomföra en komplicerad dränering med hus mot berg, där berget var inbyggt i en kulvert. Snabba till att justera dräneringsplanen när plan A inte kunde genomföras pga terrängens beskaffenhet. Det som drar ned poängen från en femma är lite för otydlig prisbild när planen behövde justeras samt att jag fick påminna om det sista skräpet efter arbetet.Skulle även uppskattat en fotografisk dokumentation av dräneringen som gått att lämna vidare till kommande ägare. Mycket nöjd med genomförandet av arbetet dock.

– Maria L Kransmo (2018-12-22)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...