CVS GROUP AB

Välkommen till CVS Group Bygg, Vi startade I Norge 1993 med inriktning på Bygg & Anlägg I Oslo, ( Under annat namn ) Låt oss bli er entreprenör vid nybyggnation, totalrenovering eller tillbyggnad av er villa eller annan typ av fastighet. Vi löser underhålls problemen för fastighetsägare, oavsett om det är villa-, Fastighets - eller företagskunder som behöver hjälp. Vi utökar nu med flera anställda och naturligtvis har vi kollektivavtal. Önskar ni referenser så ta kontakt så ordnar vi det, CVS Group Bygg är en bifirma till CVS Group AB. Vi önskar dig välkommen att höra av dig till oss för att diskutera era tankar & idéer! Stefan Välimaa 0768752427 info@cvsgroup.se

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för CVS GROUP AB.

K

Husarbete

Fredagen 2020-03-27 var en toppenbra dag med snickaren Stefan. Han fixade allt från trädfällning till häckklippning - sedan körd han bort allt från tomten. Vi hade väldigt tur med vädret. Stefan borde ha mer än de fem ( 5 ) poäng som här är möjliga. Han är snabbtänkt och rolig att ha hemma på tomten när man behöver hjälp med praktiska saker. Ovärderligt för mig.

– Kristin Persson (2020-03-28)

M

En mycket duktig hantverkare

Stefan bytte panel och byggde till vårt garage. Han är kunnig, punktlig och lätt att ha att göra med. Jag rekommenderar honom verkligen.

– Mikael (2020-03-25)

N

Bygga altan, uterum, växthus eller annat i Norrköping

Levererar enligt överenskommelse och gjorde ett mycket bra jobb med vår altan på ca 35 kvm. Snickaren kom med bra lösningar på bygget och jag slapp en mamma merjobb.

– Niklas (2019-10-22)

P

Altan och stensättning

Vi är väldigt nöjda med utfört arbete! Stefan är riktigt duktig!

– Pelle (2019-05-26)

S

Terass och Fönster

Jag anlitade företaget för både terrassbygge och fönsterbyte. Jag är jättenöjd, kan verkligen rekommendera företaget. Stefan lyssnar, ger bra tips och rekommendationer på lösningar och han är väldigt trevlig som person. Rolig är han också! Han får helt klart högsta betyg av mig.

– Seija H (2019-02-13)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...