Bruney Entreprenör AB

Vi på Bruney Entreprenör är ett litet familjeföretag specialiserat på uteplatser och murar. Utifrån dina unika förutsättningar planerar vi och bygger terrass eller altan av trä eller sten. Vi bygger staket, plank, murar och pergola för stöd, inhägnad eller skydd. Vårt mål är att hjälpa dig förverkliga din vision av en uteplats där du kommer trivas och vilja tillbringa många somrar framöver.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bruney Entreprenör AB.

M

Bygga knäckstens-mur

Bruney Entreprenad byggde en mur samt satte marksten hos oss. Vi är supernöjda med jobbet som utfördes och kan verkligen rekommendera andra att anlita Bruney Entreprenad.

– Mattias Olsson (2019-08-20)

S

Bygga altan

Noggrann,snabb,effektiv,trevlig mycket bra jobbat kan starkt rekommendera denna trevliga snickare

– Sören (2019-08-03)

F

Trädgårdsprojekt i Huddinge

Seriös, trevlig och noggrann hantverkare. Vi är mycket nöjda med slutresultatet.

– Frida (2019-07-19)

H

Bygga staket

Arbetet gick fort och utfördes bra. Trevlig kille

– Heidi (2019-03-05)

R

Bygga pergola 15 meter

Vi blev så nöjda med pergolabygget att dom fick bygga ut altanen också. Supertrevliga och positiva hantverkare, kommunicerar tydligt när saker uppkommer och höll sig inom tid och budget. Tänker även på detaljer kring vad som blir snyggt och praktiskt så vi kunde också bolla idéer i början. Kommer absolut anlita detta företag i framtiden för våra byggprojekt.

– Ruth Kissi Klarin (2018-08-15)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...