Sussi & Alex måleri AB

Välkomna till Sussi & Alex Måleri AB. Vi är en måleri och byggfirma som tar oss ann alla möjliga olika projekt inom total renovering av ditt hem. Inget projekt är för stort eller för litet och vi utför projekt såväl inne som ute! Det viktigaste för oss är du som kund får det du vill ha och vårt motto är kvalitet före kvantitet. Våra målare har mer än 10 år erfarenhet av branschen både inrikes samt utrikes. Vi jobbar endast med Alcro,Caparol och Flugger färg. Vår målsättning är att du som kund ska få en wow känsla när vi är klara med ert projekt! Vi hoppas höra från er snart! Välkomna med just er förfrågan!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Sussi & Alex måleri AB har utfört.

Referensjobb "Trappa" utfört av Sussi & Alex måleri AB

Trappa

slipa, spackla

Referensjobb "Trappa" utfört av Sussi & Alex måleri AB

Trappa

Grunda, måla

Referensjobb "Burspråk" utfört av Sussi & Alex måleri AB

Burspråk

Förbereda (spackla,slipa...)

Referensjobb "Burspråk" utfört av Sussi & Alex måleri AB

Burspråk

Grunda, måla

Referensjobb "Sovrum " utfört av Sussi & Alex måleri AB

Sovrum

slippa, spackla, måla tak, väggar...

Referensjobb "Glasvägg mot veranda" utfört av Sussi & Alex måleri AB

Glasvägg mot veranda

Nyuppsatt vägg av gipsskivor slipa, spackla, måla

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Sussi & Alex måleri AB.

M

Måla om & montering av stuckaturer

Sussi och Alex har målat om väggar, tak och snickerier i hall, vardagsrum och sovrum. De monterade även upp stuckaturer i de tre rummen. De utförde allt arbete under utsatt tid och var väldigt flexibla med tilläggsarbeten - trots ett tidspressad schema. Arbetet har skett i en sekelskifteslägenhet vilket varit särskilt svårt då väggar och tak inte är helt raka. Trots det har de utfört arbetet med en suverän kvalitet och noggrannhet. Städade också exemplariskt efter sig. Dessutom väldigt trevliga som personer! Sammanfattningsvis mycket nöjd med att jag anlitade Sussi och Alex för ommålningen och monteringen av stuckaturerna.

– Mohammed (2019-07-08)

C

Måla om & tapetsera om i Huddinge

Mycket kompetenta, fantastiska trevliga , komunikativa de utförde arbetet snabbt och är mycket nöjd, kommer att anlita de igen då det kan det mesta inom bygg och renovering. Rekomenderar Sussi &Alex måleri varmt.

– Cristina (2019-05-13)

F

Tapetsering av 5 rum

Fick snabbt svar på förfrågan. Återkopplade med samtal och var mycket ambitiösa och noggranna vid inspektion på plats. Slutresultatet var mycket bra och proffsigt gjort, man var även mycket lyhörda för våra önskemål under resans gång. Avslutade med att återställa och städa noga och ordentligt. Både Sussie och Alex var mycket trevliga och lätta att ha att göra med. Vi kan verkligen rekommendera dem!

– Fredrik och Karin (2019-04-02)

R

Ommålning lägenhet väggar plus dörrar och dörrkarmar

Väldigt nöjd med leverantören. Smidig och snabb process till ett attraktivt pris. Resultatet var även det till belåtenhet.

– Robin (2019-03-12)

J

Målning

S&A var jättetrevliga och gjorde allt för att få oss nöjda, inkl en hel del övertid för att hålla vår orimliga tidsplan. En bra genomgång innan arbetet, och en tydlig offert med bra pris. Båda parter visste hela vägen vad som förväntades, och genom bra löpande kommunikation från dem blev det inga överraskningar. Skulle rekommenderas 100 ggr utav 100!

– Jacob (2019-01-11)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...