Sveator Bygg & Fastighetsutveckling AB

Om oss

Vi har gedigen erfarenhet av totalrenoveringar samt nybyggnation och tillbyggnation av fastigheter. Vi har satt vårt signum på flertalet slutförda projekt och vår största inkomstkälla är återkommande företagskunder, föreningskunder och privatkunder. Delfinansiering Bolaget står på stabil grund och kan vid behov delfinansiera sina kunders projekt. Ersättningsbostäder Vi kan även erbjuda våra kunder ersättningsbostäder vid renoveringar och ombyggnationer.

Ledord

Bolaget arbetar efter ledorden möjlighet, enkelhet, prisvärdhet kvalitet. Detta genomsyrar hela vår organisation och är de ledord som våra medarbetare arbetar efter. - Genom finansiering möjliggör vi byggprojekt som annars kanske inte skulle kunna genomföras, eller att vi finansierar det lilla extra. - Enkelheten står för att vi i alla led i vårt arbete är enkla och tydliga i kommunikationen med våra kunder. - Prisvärdheten står för att vi, sätter bra prisbild, som både är schysst mot kund och samtidigt är hållbar för bolagets fortlevnad. - Vi följer de senaste byggnormerna och tummar inte på den materiella kvalitén och likaså på arbetskvalitén.

Mål & drivkraft

Enligt oss är inget omöjligt och vi anser oss inte vara bättre än vad den sista kunden ger oss i betyg. Drivkraften är att bygga ett hållbart bolag som säkerställer våra medarbetares vardag och framtid samtidigt som vi siktar på att vara ett starkt alternativ inom byggmarknaden, med de mest nöjda kunderna

Våra medarbetare

Våra medarbetare är bolagets största tillgångar. De har minst 7 års branschkunskap och arbetare efter våra ledord.. Våra medarbetare får löner enligt kollektiva kriterier som omfattas av försäkringar och självklart även pensionsavsättningar.

Certifikat & medlemskap

Våra projektledare innehar BAS P & BAS U Utbildning Alla våra medarbetare på fältet innehar ID06 Ledningsgruppen samt våra arbetsledare går kontinuerligt på fortbildningskurser för att både utvecklas samt hålla sig uppdaterad inför kommande projekteringar.

Våtrum, El, rör & ventilation

Vi samarbetar med väl beprövade firmor som uppfyller våra krav samt även de krav som ställs i respektive branschorganisation enligt svenska byggnormer.

Kontrollansvarig & besiktning

Bolaget kan vid behov ta in kontrollansvariga och oberoende besiktningmän. Egentkontroller Bolaget arbetar med rivningsplaner, egenkontroller, miljöplaner samt ger ut kvalitetsdokumentt

Garanti

Vi lämnar garanti på utfört arbete och omfattas av IFs ansvarsförsäkring för byggentreprenader. Vid behov för större och mer komplexa projekt kan tilläggsförsäkring tecknas.

Tveka inte att ringa och fråga mer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...