SB Bygg i Perstorp

Vi är ett litet företag med kunden i centrum för ett smidigt renoverande, vi har yrkeslicenser och behörighet för kakel och klinker. Yrkeslicens i våtrumsmattor. vi sammordnar alla kategorier av hantverkare och har dim som sammarbetspartners.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som SB Bygg i Perstorp har utfört.

Referensjobb "1" utfört av SB Bygg i Perstorp

1

1

Referensjobb "Tvätt" utfört av SB Bygg i Perstorp

Tvätt

Tvätt

Referensjobb "tvätt 2" utfört av SB Bygg i Perstorp

tvätt 2

Tvätt 2

Referensjobb "Tvätt 3 " utfört av SB Bygg i Perstorp

Tvätt 3

Tvätt 3

Referensjobb "Tvätt 4" utfört av SB Bygg i Perstorp

Tvätt 4

Tvätt 4

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SB Bygg i Perstorp.

A

Badrum

Jag anlitade SB bygg till vår nybyggda badrum. Här tog vi hjälp med att flyta golvet samt kakling. När jag kontaktade SB bygg kom Sven ut och tittade på rummet som vi ville ha hjälp med som var under uppbyggnad. Vi pratade om startdatum för arbetet och material. Sedan skedde resterande kontakt via meddelanden och bilder. Sven kom ut när det var dags att påbörja arbetet och hade lite saker han påpekade som vi åtgärdade. Sven var noggrann med att undermaterialet skulle vara korrekt efter alla regler. Kan dock tycka att fler av de sakerna kunde meddelats innan om han kommit ut igen en gång innan start och kollat på riktigt och inte genom bilder. Detta gjorde att det tog extra tid innan de påbörjades. Vi hade löpande pris och inget fast pris men ett cirkapris skulle jag i efterhand ha bett om. Resultatet blev i sin helhet bra de vi kan påpeka är att fler storlekar på kakelboren skulle funnit då det gjordes ett för stort hål vid våran handdukstork samt vid vasken.

– Annette (2018-06-29)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...