Rikard Ringberg Bygg

Välkommen till Rikard Ringberg bygg! Jag har arbetat som snickare sedan 2006 och startade eget företag 2018. Jag samarbetar vid behov med två andra duktiga snickare med egna företag. Kontakta mig gärna med dina byggtankar så kan jag hjälpa till med rådgivning, planering, prisförslag och såklart utförandet av arbetet. Hälsningar Rikard

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Rikard Ringberg Bygg har utfört.

Referensjobb "Balkong" utfört av Rikard Ringberg Bygg

Balkong

Balkongräcke

Referensjobb "Entré" utfört av Rikard Ringberg Bygg

Entré

Nybyggd entré

Referensjobb "Takbyte" utfört av Rikard Ringberg Bygg

Takbyte

Takbyte

Referensjobb "Takbyte" utfört av Rikard Ringberg Bygg

Takbyte

Takbyte av tegeltak

Referensjobb "Altan" utfört av Rikard Ringberg Bygg

Altan

Nybyggd altan

Referensjobb "Altan" utfört av Rikard Ringberg Bygg

Altan

Nybyggd altan

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Rikard Ringberg Bygg.

L

Utbyggnad

Rickard hjälpte mig med ett utbygge på 25 m2, vi har ett hus från slutet av 50- talet. Han rev den gamla fasaden ( tegel ). reste stommen och tätade mot regn och vind. Det var väldigt smidigt med han och tiden blev som utlovat. Jag har gjort mycket själv på utbygget och under tidens gång så har jag haft en dialog med Rikard om hur jag ska gå tillväga, han har alltid varit hjälpsam och kommit med råd. När jag fick mycket och göra på mitt jobb så blev det lite stillestånd med utbygget så jag ringde Rikard igen och frågade om han kunde göra vissa moment som han ställde upp på med kort varsel och bygget kunde fortsätta. SERVICE! Betyg 1-5=5 Nu till priset! Klart och tydligt från början till slut, ett pris för del 1 och ett tim pris för extra jobba som han gjorde.

– Lars (2019-12-20)

F

Altan

Jag anlitade Rikard Ringberg bygg , för ett altanbygge hos mig i Karlskrona Efter bygget så kan jag verkligen säga att resultatet blev bättre än förväntat Rikard är en väldig noggrann hantverkare och för alltid samtal med kunden om sitt arbete. Deadlinen hölls t o m lite tidigare Priset hölls Jag och min fru är super nöjda! Jag kan varmt rekommendera Rikard Ringberg bygg!

– Fredrik (2019-12-20)

P

Takbyte

Jag är helnöjd med Rikards jobb. Han bytte tak på ett av våra uthus! Han var snabb, noggrann, helt självgående och mycket prisvärd!

– Pernilla (2019-12-20)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...