V57 Ventilation och Energi

Välkomna till V57Vent - Vi är det enkla bolaget med dom stora resurserna. Kort om oss på V57Vent! 4 generationer av Windefalk Familjen Windefalk har sedan 1930-talet byggt sitt namn inom Ventilationsbranchen. Med kunskapen som förts vidare genom generationerna kan vi på V57Vent stolt säga att vi inte bara levererar kvalite utan också en expertis vi lärt av varandra. V57 Ventilation och Energi AB har en enkel vision där vi anser att avtal inte behöver vara krångliga, offerter ska va tydliga och kvalite ska gå före kvantitet. Vilka är vi på V57Vent? 4:e generationens Windefalk är Sebastian Windefalk som tillsammans med sin kollega och så tillika delägare Johan Skölderud driver V57 Ventilation och Energi AB. Välkomna med just er förfrågan!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för V57 Ventilation och Energi.

J

Byta FTX-system eller fläktmotorer för villa på 115 kvadrat

Jag fick tydligt känslan att V57 bryr sig om att kunden blir nöjd – blev uppringd med ett par följdfrågor inför offerten, och när leverantören drog ut på tiden låg V57 på för att skynda på och leta efter alternativ.

– Johan Falk (2018-12-03)

T

Köksventilation saknas

Riktigt bra jobb! Det blev precis som jag hade tänkt. Trevliga killar att ha att göra med.

– Tomas Forsn (2018-10-30)

J

Installation av ventilation i lokal

Trevliga och proffsiga. Företaget kom själv med idéer på lösningar för att nå det önskade resultatet. Hade bra förmåga att anpassa sig efter våra särskilda behov.

– Johan (2018-10-11)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...