G.P.Trädgård&Träd

Hej, G.P. Trädgård & Träd hjälper dig med stora och små projekt inom trädgård, trädfällning ,mark och anläggning. Vi försöker dagligen göra vårt bästa för att erbjuda servicen av högsta kvalité. Våra kunder skriver om oss ...citerar: ¨mycket bra och prisvärt jobb¨... ¨ Proffsigt arbete och trevligt bemötande¨... ¨Mycket nöjd och lämnar er mina varmaste rekommendationer¨ ¨Ett otroligt fint arbete ni utfört!¨ Vi lyssnar på dina önskemål och har som målsättning att göra dig nöjd med slut resultatet.

null

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som G.P.Trädgård&Träd har utfört.

Referensjobb "Trädgårsplanering " utfört av G.P.Trädgård&Träd

Trädgårsplanering

Trädgårsplanering Murar Plantering

Referensjobb "Vacker trädgårds planering" utfört av G.P.Trädgård&Träd

Vacker trädgårds planering

trädgårds planering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för G.P.Trädgård&Träd.

H

Trädfällning

Allt gick enligt plan. Flexibla och även grannarna blev inspirerade och anlitade samma företag. Även de var väldigt nöjda med jobbet.

– Hanna (2021-04-13)

E

att fälla en tall och borttransport

Nöjd

– Eiert (2021-03-11)

E

En 9m hög och 40cm i diameter Lönn som ska fällas

Mycket nöjd

– Eiert (2021-03-11)

S

Trädfällning 4-7st aspar ska fällas

G.P trädgård & träd hjälpte oss att fälla flertalet större aspar, beskärde en ek samt forslade bort allting. Arbetet utfördes effektivt med stor noggrannhet men även med en bra service och dialog där G.P föreslog lösningar som var bättre än våra egna idéer. Vi är mycket nöjda med resultatet och vill därför ge dom våra bästa rekommendationer. Vi kommer definitivt att anlita G.P igen och vi vet redan att minst en granne till ska anlita samma företag baserat på det arbete de gjort hos oss. För övrigt finns lite bilder/videos över andra jobb de gjort på deras Facebook sida.

– Stefan (2019-10-23)

Hantverkarens svar

Återigen ett Stort Tack! Vi ses igen snart!

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...