Jesper Ruhl Bygg & Entreprenad AB

JR Bygg & Entreprenad är en byggfirma med lång erfarenhet och breda kunskaper. Våra snickare och hantverkare erbjuder allt inom bygg och renovering – tillbyggnad och utbyggnad, renovering, takläggning, tilläggsisolering och mycket mer. Vi är helt enkelt en klassisk byggfirma som arbetar med det mesta. Vi kan vid behov även hjälpa till med snöskottning och gräsklippning. Vi håller till i Hofors men utför bygguppdrag i orter i närliggande län som Borlänge, Falun, Gävle, Östervåla och Sandviken. Är du i behov av en kompetent och trygg byggfirma som utför allt inom bygg och renovering? Välkommen att kontakta oss och berätta om dina planer.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Jesper Ruhl Bygg & Entreprenad AB har utfört.

Referensjobb "Altan" utfört av Jesper Ruhl Bygg & Entreprenad AB

Altan

En altan med 34x145mm trall

Referensjobb "Tak" utfört av Jesper Ruhl Bygg & Entreprenad AB

Tak

Vittinge lertegel

Referensjobb "Fönster&altandörr" utfört av Jesper Ruhl Bygg & Entreprenad AB

Fönster&altandörr

Dör och fönster i pvc.

Referensjobb "Tak" utfört av Jesper Ruhl Bygg & Entreprenad AB

Tak

Plåttak.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Jesper Ruhl Bygg & Entreprenad AB.

T

byta ut ett betongtegeltak

Vi anlitade Jesper och hans grabbar för att byta ut ett betongtegeltak om ca 90 m2 på vår sommarstuga, med borttransport av de gamla pannorna och byte av papp, läkt och läggning av nytt tak av plåt. Allt fungerade bra från första kontakten och genom hela arbetet. Priset var konkurrenskraftigt och innehölls. Tidplanen höll. Resultatet blev precis som vi önskat. Dessutom var Jesper och hans två medhjälpare väldigt kul och trevliga att ha att göra med. Vi uppskattade också att de städade undan allt som vi inte villa behålla. Mitt helhetsbetyg blir en klar 5:a. Behöver vi hjälp med något i framtiden, kommer vi tveklöst att fråga Jesper.

– Tryggwe (2018-09-27)

J

garage

Jag hade ritning o bygglov klara och begärde in offert. Deras offert var inte billigast men inte heller dyrast och priset var fullt rimligt map uppdraget. Jobbet som skulle utföras var att bygga om garaget, isolera samt bygga snedtak med plåt. Uppgiften utfördes med hög kompetens och precision och jag upplevde ett personligt bemötande. Tidplanen följdes till punkt och pricka. De får en 5: a för kompetensen, en 5:a för att följa tidsplanen och en 5:a för priset. Helhetsbilden är den bästa jag upplevt i kontakten med hantverkare någonsin. Jag kommer 100% säkert anlita dem igen för nästa uppdrag, och jag väntar gärna för att få dem.

– Janne (2018-08-27)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...