VGTK i Sisjön AB

Vi är ett företag som tar totalentreprenader och utförande entreprenader inom väg, lednings och grundläggningsjobb både för privatpersoner och företag. exempel på våra tjänster: * Shacktning för El kabel, fiber * Tomtplanering * Dikning, rensning och dräneringar * Avloppsanläggningar och infiltrationer * Sten och berg spräckning * Reperation av vägar och justeringar * Finplanering * Snöröjning / Halkbekämpning * Certifierad Kontrollansvarig Vi tar även på oss små och stora asfalteringsarbeten i samarbete med företag som lägger asfalt. Allt från potthål till stora parkeringsplatser. Våra geografiska arbetsområden är Storgöteborg med kranskommuner. Ni har problemställningen, vi har lösningen! Välkomna in på våran hemsida www.vgtk.se

null

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som VGTK i Sisjön AB har utfört.

instagram #vgtkab

Våra referens jobb ligger på tex Instagram #Vgtkab Eller på www.vgtk.se

Referensjobb "Stenläggning" utfört av VGTK i Sisjön AB

Stenläggning

Referensjobb "Marksten" utfört av VGTK i Sisjön AB

Marksten

Referensjobb "Gjuta grund till en tillbyggnad" utfört av VGTK i Sisjön AB

Gjuta grund till en tillbyggnad

Det gick alldeles lysande och faktureringen löpande var mycket tydlig vad det gäller arbetstimmar och material samt att hanteringen av rotavdraget sköttes utmärkt. Betyg 5+ Bifogar bild, Hålen i plattan är för att det skall stå en billyft som blir nedsänkt i golvet när garaget är färdigt.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för VGTK i Sisjön AB.

M

Gjuta grund till en tillbyggnad

Det gick alldeles lysande och faktureringen löpande var mycket tydlig vad det gäller arbetstimmar och material samt att hanteringen av rotavdraget sköttes utmärkt. Betyg 5+

– Mikael Sjökvist (2020-01-21)

L

Anlita ej denna firma!!

VGTK har stensatt runt mitt garage samt asfalterat uppfarten. Det ser förjävligt ut! De gjorde om stensättningen flera gånger men det blev bara sämre. De är även otrevliga och nonchalanta. De skyller alla brister på mig som kund och vägrar inse att de är helt inkompetenta. Blir irriterade om man ifrågasätter resultatet. Så mitt råd till alla är att absolut inte anlita den här firman!!!

– Love Strömberg (2019-11-08)

H

Dränering och jämna ut tomten

VGTK i Sisjön AB dränerade om vår villa och planade ut tomten. Arbetet pågick i ca två veckor. Resultatet är bra och de var ytterst lyhörda på önskemål under arbetets gång. Kostnaden för projektet var lägre än övriga offerter. Kan rekommendera andra att anlita företaget.

– Henning Eliasson (2019-11-01)

L

Stensättning uteplats

Vi är mycket nöjda med stensättning av uteplats samt anläggning av rabatter med resultat över förväntan. Ett härligt gäng som utförde arbetet proffesionellt samt med lyhördhet för våra önskemål under arbetets gång. Rekommenderar varmt VGTK!

– Linnea & Oscar (2019-06-16)

H

Grund till växthus

VGTK grävde grund för växthus. Arbetet inkluderade nedsättning av gjutrör enligt ritning. Tyvärr stämde inte placeringen av dessa, vilket försenade montörens arbete en dag då de fick vänta på att VGTK skulle rätta till felen. Pga detta skulle jag betygsätta arbetet till 3. Dock var deras pris i särklass lägst jämfört med tre andra offerter, vilket gör att totalbetyget blir en 4.

– Helena Palmgren (2019-05-16)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...