VGTK i Sisjön AB

Vi är ett företag som tar totalentreprenader och utförande entreprenader inom väg, lednings och grundläggningsjobb både för privatpersoner och företag. exempel på våra tjänster: * Shacktning för El kabel, fiber * Tomtplanering * Dikning, rensning och dräneringar * Avloppsanläggningar och infiltrationer * Sten och berg spräckning * Reperation av vägar och justeringar * Finplanering Vi tar även på oss små och stora asfalteringsarbeten i samarbete med företag som lägger asfalt. Allt från potthål till stora parkeringsplatser. Våra geografiska arbetsområden är Storgöteborg med kranskommuner. Ni har problemställningen, vi har lösningen! Välkomna in på våran hemsida www.vgtk.se

null

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som VGTK i Sisjön AB har utfört.

instagram #vgtkab

Våra referens jobb ligger på tex Instagram #Vgtkab Eller på www.vgtk.se

Referensjobb "Stenläggning" utfört av VGTK i Sisjön AB

Stenläggning

Referensjobb "Marksten" utfört av VGTK i Sisjön AB

Marksten

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för VGTK i Sisjön AB.

L

Stensättning uteplats

Vi är mycket nöjda med stensättning av uteplats samt anläggning av rabatter med resultat över förväntan. Ett härligt gäng som utförde arbetet proffesionellt samt med lyhördhet för våra önskemål under arbetets gång. Rekommenderar varmt VGTK!

– Linnea & Oscar (2019-06-16)

H

Grund till växthus

VGTK grävde grund för växthus. Arbetet inkluderade nedsättning av gjutrör enligt ritning. Tyvärr stämde inte placeringen av dessa, vilket försenade montörens arbete en dag då de fick vänta på att VGTK skulle rätta till felen. Pga detta skulle jag betygsätta arbetet till 3. Dock var deras pris i särklass lägst jämfört med tre andra offerter, vilket gör att totalbetyget blir en 4.

– Helena Palmgren (2019-05-16)

M

Borrning i källare

Håller vad de lovar och backar inte för tyngre arbeten. Rekommenderas!

– Magnus (2019-03-26)

O

Väg fram till huset

Jag är väldigt nöjd med företaget, dem gjorde ett superjobb. Bad om en billig lösning och dem var extremt kreativa och duktiga, fick till det snabbt och billigt. Får en 5:a av mig!

– Ola (2019-03-19)

G

Utfyllnad och jämning av tomt samt matjord

Trevliga killar som tog sig tid att lyssna på hur jag ville att slutresultatet skulle bli. De stressade inte bara för att bli klara och slutresultatet blev som önskat, mycket nöjd. Arbetet var Utfyllnad och jämning av tomt samt matjord.

– Georges (2019-03-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...