Euro Board AB

Välkommen till Euro Board AB

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Euro Board AB.

D

Bygga in garderober från Ikea

– Daniel (2020-10-29)

C

Delvis riva vägg samt installera garderober

Brendan som jag hade kontakt med under uppdraget var trevlig, lösningsorienterad, punktlig och ordningsam. Jag kan rekommendera Euro Board för liknande uppdrag!

– Caroline (2019-10-30)

K

Byggprojekt

Jag har anlitat Brendan på många olika typer av byggprojekt och varit nöjd varje gång. Han är punktlig, effektiv och håller ”ända in i mål”.

– Kalle (2019-05-15)

P

Altaner, uterum mm

Jag har jobbat med Brendan och Brendan har jobbat hemma hos mig. En mycket skicklig snickare med ett fantastiskt humör stort tålamod och alltid punktlig och pålitlig. Han har byggt altaner uterum och även väldigt speciella beställning kunder kommit in med. Och alltid utfört arbetet med högsta betyg, Omtyckt av arbetskamrater och kunder Duktig att hålla tider, tydlig med förändringar eller svårigheter som kan stötas på under resans gång. Jag har inget annat än mycket goda erfarenheter av Brendan och ger honom utan tvekan Betyg 5 i alla kategorier.

– Pelle (2018-01-01)

A

Byggnation förskola mm.

Jag har haft Brendan som inhyrd i mer än 1 års tid för bland annat byggprojekt på förskola i Vallentuna samt grundskolan Johan Skytteskolan i Älvsjö. Brendan är väldigt duktig och allting har fungerat klockrent. Han har gjort formgjutningar, gipsväggar, byggt kök, trall, snickerier, trappor mm. Han är en duktig snickare med fin slutfinish och noggrann. Kan starkt rekommendera honom.

– Angus Platschef Erlandsson Bygg i Stockholm AB (2018-01-01)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...