Jimmy Schönning AB

Välkomna till Jimmy Schönning Hem! Inredning och styling 1997 tipsade en kompis från studietiden om tv-programmet Emmas hus som behövde en assistent. Redaktionen, som hade uppmärksammat Jimmys talang för inredning, trädgård och mat, fick genast en engagerad medarbetare. När programmets redaktör gick vidare till tryckt media erbjöds Jimmy fler uppdrag. Sedan dess har Jimmy växelvis arbetat med tv-produktioner och inredningstidningar. Han har varit stylist på SVT:s Go’ kväll, programledare för Tv4:s Stylingakuten och sedan 2005 inredare i populära Tv4-programet Äntligen Hemma. Inredningsmagasin som Vårt Nya Hem, Sköna Hem, Allt i Hemmet och Expressen Leva & Bo anlitar honom flitigt. Vid sidan om redaktionella uppdrag och tv-produktioner arbetar han som stylist på mässor och trendanalytiker för bostadsföretag. Det senaste projektet Jimmy tagit sig an är ett samarbete med Åhléns. På varuhusets webbplats ger Jimmy inspiration och tips om styling och inredning. Med bred kompetens i företaget så tar vi oss an de flesta byggnationer, inrednings & stylingprojekt! Ni är välkomna med just er förfrågan och vi ser fram emot ett gott samarbete med just er! Jimmy Schönning.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Jimmy Schönning AB har utfört.

Referensjobb "Altan" utfört av Jimmy Schönning AB

Altan

Runt om huset gjordes till olika altaner, planteringar och rumsindelningar och inreddes av Jimmy Schönning HEM. Vi planerade om ytorna inomhus och lade till större fönsterytor så som skjutfönster på kortsidan.

Referensjobb "Hall" utfört av Jimmy Schönning AB

Hall

Hallen kräver smart inredning som passar perfekt till de boende och deras förvaring. Denna hall fick nytt gråmålat trägolv, dörrfoder och icke traditionsenlig förvaring för att ger hallutrymmet mer personlig. Dörrarna dekorerades med bokstäver som angav rummets funktion. Badrum/Tvättrum/Gästrum

Referensjobb "Kök" utfört av Jimmy Schönning AB

Kök

Köket uppgraderades med helt nya väggmaterial, specialgjord corianbänk, nya vitvaror och recyclade fönsterluckor blev gröna köksskåp. Total redsign av 80 tals köket gjordes av Jimmy Schönning HEM.

Referensjobb "Golv samt sittmöbel" utfört av Jimmy Schönning AB

Golv samt sittmöbel

Här slipade och målade vi om alla golv samt ritade och byggde den specialgjorda sittmöbeln.

Referensjobb "Gästrummet" utfört av Jimmy Schönning AB

Gästrummet

I detta lilla gästrummet gjorde takhöjden mycket för känslan. Genom att se på bjälkars konstruktion så utvanns mer yta och en mer personlig stil kunde bidra till rummet som även fick nytt trägolv och nymålades efter en bredspackling som gjorde väggarna som nya.

Referensjobb "Sovrum" utfört av Jimmy Schönning AB

Sovrum

Rumsplanering medförde nya trägolv och design, konstruktion och byggnation en sänggavel med återanvänt trä som på baksida dolde smart förvaring.

Referensjobb "Garderob" utfört av Jimmy Schönning AB

Garderob

Specialritade garderober med smarta hyllplan och dörrar för att få ut det mesta av utrymmet. Vi gjorde allt från idé, ritning, konstruktion och byggnation.

Referensjobb "Badrumsrenovering." utfört av Jimmy Schönning AB

Badrumsrenovering.

Design av badrum samt val av samtlig inredning. Alla ytskikt, specialbygge och mosaiksättning. Vi gjorde här allt från början till färdigt badrum.

Referensjobb "Vindsvåning" utfört av Jimmy Schönning AB

Vindsvåning

Design och byggnation av vindsvåning från ax till limpa. Specialritad betongkonstruktion som hylla med öppen spis, trappa och golv. Entresolplan med special ritade räcken och rumsavdelare. Färgsättning och utförande av måleriarbeten.

Referensjobb "Sovplats" utfört av Jimmy Schönning AB

Sovplats

Design, planering och byggnation av speciallösning för sängutrymme.

Referensjobb "Kök" utfört av Jimmy Schönning AB

Kök

Original köket nedmonterades, flyttades och renoverades. Vi byggde upp det i ny form på ny plats i hemmet som bättre anpassats till kundens behov.

Referensjobb "Sovrum" utfört av Jimmy Schönning AB

Sovrum

Ny öppning försedda med antika dörrar gjorde rumsfördelningen smartare .

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...