Elyars Husservice

VI ERBJUDER ALLA FORMER AV SNICKERITJÄNSTER I STOCKHOLM Det spelar ingen roll i fall du behöver hjälp med ett litet eller stort projekt, du är mycket välkommen att ringa eller mejla och boka kostnadsfritt besök där du på plats kan visa vad du har för önskemål, och så ska du få en specificerad offert för ditt projekt. Vi lämnar alltid garanti på våra utförda arbete och har full ansvarsförsäkring i Trygg Hansa. Vi utför renovering och byggarbete runt om i hela Stockholm, från Södertälje ut till Vallentuna. Du kommer inte att ångra dig. Vi har fokus på hög kvalitet och service, och har många nöjda kunder som kan intyga det. Har du frågor om ROT/RUT så hjälper vi dig självklart med det också, eller övriga frågor ring eller mejla oss så berättar vi mer! EN BYGGFIRMA FÖR DIG Vår specialitet är: Snickeriarbeten både ute och inomhus (altaner, uterum, fasader, staket mm.) Målningsarbeten (fasadmålning eller inomhusmålning mm.) Montering av fönster och dörrar. Montering av möbler. Transporter. Golvläggning, parkett, linoleum och klinker. Rivning av väggar och sätta upp ny väggar. Kakel arbete och tapetsering mm. Komplett kök renovering. Renovering träfasader. Altantvätt och inoljning Altanslipning Fasad- och takrenovering. Fasad och Taktvätt. Välkommen! Med vänliga hälsningar! Elyar Toktiev Elyars Husservise, Farnebogatan 64, 12342 Farsta Stockholm Telefon: 0763 46 77 17 | E-post: elyars.husservice@gmail.com Hemsida: www.elyarshusservice.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Elyars Husservice har utfört.

Fasadmålning

Fasadmålning

Fasadmålning

Fasadmålning

Fasadmålning

Ny altan

Altan runt huset

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Elyars Husservice.

C

Måla fönster

Målning av fönster. Mycket bra utfört jobb. Bra avseende kontakt etc.

– Camilla F (2023-09-18)

V

Fasadtvätt, ommålning fasad, fönster samt snickeriarbeten.

Perfekt. Kan varmt rekommenderas. Professionellt utfört från offert till slutresultat. Mycket trevligt bemötande.

– Viveka (2023-09-06)

P

Fönsterbyte m.m

Bytte fyra fönster på ovanvåning i radhus. Mycket professionellt och bra utfört Även varit involverad i en renovering, utbyte av del av vindskydd samt staket åt Bostadsrättsföreningen. Mycket bra hantverk.

– Peter B (2023-08-10)

G

Måla K-märkt hus i Äppelviken, Bromma

Jag anlitade dem genom att ta in offerter. Elyars låg lägst. Jag kollade dessutom vad han hade för referenser. Jag äger ett K-märkt hus i Äppelviken, Bromma. Det är 101 år. Hela huset behövde målas. Det har målats med linoljefärg ett antal gånger. Därför krävde det en omsorgsfull skrapning. Hela framsidan skapades ren. Efter skrapningen målades det tre gånger. Med linoljefärg. Eljars är mycket pålitlig, seriös och kunnig. De arbetade också på lördagarna. Utsatt tid hölls. Juni 2022. Jag är helnöjd!

– Göran H (2022-07-06)

C

Fasadrenovering

Det målade om vår fastighet och bytte även ut fasadträ som var i dåligt skick. Arbetet utfördes galant och vi är mycket nöjda. Offerten var rimlig och arbetet färdigställdes på utsatt tid. Kontakten var bra från början till slutet. Vi är som sagt mycket nöjda och ger våra varmaste rekommendationer = högsta (5) betyg!

– Camilla M (2022-04-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...