Dalafix AB

Söker du hantverkare? Kontakta Dalafix AB Våra duktiga hantverkare utför renovering, tillbyggnad samt nybyggnationer. Vi planerar utifrån ditt behov och dina önskemål. Hjälper er med rotavdrag. Vi har ett brett kontaktnät med kunnig personal från alla yrkesgrupper. •Altan •Byte av panel •Farstukvist •Golvläggning •Köksrenovering •Montage av dörrar och fönster •Takbyte •Tilläggsisolering •Plattsättning •Trädgårdsdesign •Botaniska anläggningar Design Det är lätt att bli hemmablind och låst vid en idé för att sedan inte komma vidare med ett projekt. Ta hjälp av vår designer, som på plats ger råd om idé och design. Goda referenser.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Dalafix AB har utfört.

Referensjobb "Vad kan vår designer göra för dig?" utfört av Dalafix AB

Vad kan vår designer göra för dig?

Vid kundmöte fanns ett önskemål där kunden ville ha en trapp från köket ner till en liten plattläggning. Vår designer påpekar en rad olika punkter som inte kommer att uppfylla kundens önskemål som t.ex, 1.Trappen kommer att gå betydligt längre ut än vad kunden tänkt och den kommer ta upp väldigt stor del av den tänkta uteplatsen. 2. När de tänkt att använda uteplatsen ligger solen i ett annat väderstreck. Designern istället föreslår en större altan i nivå med köksgolvet där familjen kan äta middag och umgås och istället anlägga en mindre frukost plats på framsidan i morgonsolen. Nu ställer sig kunden frågande och frågar hur vi då tänkt med cykelstället och planteringsbordet. Vi förklarar att vi kan integrera dem i kjolen till altanen. Vi frågar även om huset är dränerat, vilket det inte är. Förklarar att det är bäst att börja i rätt ände. Kunden blir nu förvirrad och har svårt att framför sig se vad vi föreslår, men att det helt klart låter intressant. Vi föreslår då att designern skissar fram ett förslaget till en kostnad av 3500kr. Efter att kunden synat skisser är de helt på det klara vilka möjligheter de nu har och godkänner förslaget. Nu fick de, istället för en ganska farlig utgång via en trapp, tillgång till en härlig altan där gränsen mellan inne och ute suddats ut. De fick även behålla platsen för cykelstället och planteringsbordet, men nu istället integrerat i altanen. Frukostplatsen fick en stenläggning som i sin tur anslöts med infarten på gården. Att dessutom låta oss dränera grunden innan allt detta jobb skulle utföras är ett bevis på kundens goda omdöme.

Referensjobb "Efter att design godkänts tar snickarna vid" utfört av Dalafix AB

Efter att design godkänts tar snickarna vid

Vi ville i första hand få kunden på andra tankar, då vi ansåg att risken var stor för att en olycka skulle ske med en familj med småbarn. När de fick se resultatet växa fram och bli precis som de skisser vi presenterat var de tacksamma över att vi, som de själva uttryckte det, slog omkull deras planer och förverkligade en dröm som de själva inte visste om att de haft. Ett betyg att vara stolta över tycker vi!

Referensjobb "Renovering av utekök utanför Möklinta" utfört av Dalafix AB

Renovering av utekök utanför Möklinta

Vi fick i uppdrag att återuppbygga ett ute kök som gett vika under snömassorna vintern 2017/2018. Vi återanvände en del material som t.ex. stolparna, byggde en mer rejäl konstruktion där vi tillverkade egna takstolar och byggde räckespartier. Efter det blandades roslagsmahogny efter ett gammalt recept som vi oljade in allt trä med.

Referensjobb "Renovering av utekök utanför Möklinta - Skiss" utfört av Dalafix AB

Renovering av utekök utanför Möklinta - Skiss

Ett kundbesök där vi på plats går i genom önskemål och eventuella krav. Anteckningar överförs sedan till en handritad skiss. Det går även att beställa måttbeställda detaljritningar.

Referensjobb "Renovering av utekök utanför Möklinta - Färdigställande" utfört av Dalafix AB

Renovering av utekök utanför Möklinta - Färdigställande

Från skiss till färdigställandet av önskemål från kund

Referensjobb "Renovering av utekök utanför Möklinta - Roslagsmahogny" utfört av Dalafix AB

Renovering av utekök utanför Möklinta - Roslagsmahogny

Egen blandning av roslagsmahogney från ett gammalt recept ger en otroligt fin lyster. Bilden rättfärdigar inte resultatet.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Dalafix AB.

U

Bygga sovrum

Trevliga och samarbetsvilliga .

– Ulrika (2019-05-07)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...