AT Entreprenad AB

Vi är ett Lidingöbaserat grävföretag som utför alla olika typer av arbeten inom grävning, anläggning, mark & trädgård. Tillsammans med kompetenta medarbetare och en modern maskinpark utför vi våra uppdrag på ett professionellt, strukturerat och effektivt arbetssätt. Allt för leverera våra tjänster och produkter med högsta möjliga kvalitét till ett attraktivt pris för våra beställare.

AT Entreprenad AB är ett byggföretag som renoverar, bygger till- och ombyggnationer av hus, lägenheter, lokaler och vindar sedan 2007. Vi kännetecknas av vårt stora engagemang i våra kunders projekt. Våra projektledare upprättar ett nära samarbete bestående av kontinuerliga avstämningar för att kunna garantera högsta kundnöjdhet. Dessutom bistår våra projektledare kunden med information om produkter, material och tillvägagångssätt, allt för att nå det önskade resultatet. Vi har stor samlad erfarenhet gällande material och produkter i olika prisklasser och kvalitet. En naturlig och mycket uppskattad följd av detta är att vi ofta rekommenderas till grannar, familjer och bekanta till våra kunder. Detta har bidragit till att vi vuxit varje år och vi är idag ett flertal snickare, plattsättare, elektriker, VVS-montörer i ett sammansvetsat team. Fokus ligger på att leverera våra tjänster med högsta kvalitet till rätt pris. Vi gör allt för att våra kunder skall känna sig trygga och nöjda under byggets gång, så att vi kan fortsätta växa och förädla människors tillvaro i sina hem.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AT Entreprenad AB.

S

Helrenovering av ytskikt (inkl. byte av innertak och golv samt målning av vägg och fönster).

Vi genomförde en större helrenovering av alla ytskikt i vår nyköpta villa i Islinge på Lidingö, på ca. 250 kvadratmeter där vi anlitade AT Home som genomförde jobbet från mitten av juni till september. Vi var mycket nöjda med kontakten vi hade med Andreas som levererade helt enligt vad vi kommit överens om i förväg. Trots att jobbet genomfördes under semestertider säkerställde Andreas att jobbet fortskred med sina hantverkare under hela perioden, även vissa lördagar. Vi är i synnerhet nöjda med ytskikten och målningen vars resultat är mycket högt kvalitetsmässigt. Andreas gav även flera rekommendationer på förbättringar under arbetets gång och vi hade kontinuerliga avstämningar. Att Andreas dessutom var en lokal resurs på Lidingö medförde god flexibilitet i de fysiska mötena vi hade och stort engagemang från Andreas sida. Jag kan starkt rekommendera AT Home.

– Simon med familj på Slogvägen (2019-09-19)

K

Måla om & tapetsera om i Nacka

Är mycket nöjd med jobbet. Blev mer material än beräknat samt tog ett par dagar längre än tänkt, men de stod fast vid sin lämnade offert, inga diskussioner. Trevligt bemötande. Rekommenderas.

– Kalle Karlsson (2019-05-14)

A

Renovering

AT Entreprenad AB har precis avslutat ett renoveringsprojekt hemma hos mig. Jag ger dem 5 stjärnor, allt funkade tipptopp. Hembesök, offert, själva jobbet, faktura....allt genomsyrades av ordning och reda. Dessutom mycket trevligt bemötande.

– Ann-Charlotte (2019-05-14)

F

Trädgårdsprojekt i Stockholm

Väldigt trevlig kontakt (Andreas) och absolut inget krångel. Snyggt och tydligt framställd offert, väl utfört arbete med kort varsel från min sida. Och skälig betalning. Rekommenderas starkt! Stort tack!

– Fredrik (2019-05-02)

J

Lägga komposittrall

Jag är supernöjd med ett toppenjobb. Ett mycket noggrant och väl utfört arbete. Killarna som gjorde jobbet var mycket flitiga och jobbade på bra. Och de städade efter sig så trädgården var lika prydlig som före jobbet. Kontakten med arbetsledaren Anders var också mycket bra under hela processen. Jag kan verkligen rekommendera AT Entreprenad.

– Jannecke (2019-04-16)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...