Träknuten i Norr Aktiebolag

Träknuten i Norr AB

Vi förverkligar era drömmar

Träknuten grundades 2011 av ägarna Stefan Ström och Rolf Frimodig. Ambitionen är att tillverka genuina produkter med beprövad teknik i hemkommunen Boden. Detta har visat sig vara en hållbar affärsmodell och ett uppskattat arbetssätt från såväl kunder som affärspartners.

www.traknuten.se 0705871387

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Träknuten i Norr Aktiebolag har utfört.

Referensjobb "Utbyggnad Skåne" utfört av Träknuten i Norr Aktiebolag

Utbyggnad Skåne

Utbyggnad mellan 2 st hus

Referensjobb "Stuga" utfört av Träknuten i Norr Aktiebolag

Stuga

35 m2 stuga i timmer

Referensjobb "Tak, inglasning" utfört av Träknuten i Norr Aktiebolag

Tak, inglasning

Takbyte + inglasning

Referensjobb "Inglasning" utfört av Träknuten i Norr Aktiebolag

Inglasning

Inglasning 40 m2

Referensjobb "Altan" utfört av Träknuten i Norr Aktiebolag

Altan

Altan i värmebehandlad furu

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Träknuten i Norr Aktiebolag.

M

läckande tak

Anlitade Träknuten att hjälpa till med läckande tak och delvis byte av ytter- och innertak vid relaxdel i poolhus, men slutade med total ombyggnation av hela tillbyggnaden samt tillhörande garaget (plattan var det ända som kunde räddas) pga sämre skick än väntat efter okända tidigare vattenskador. Träknuten tog hand om jobbet utomordentligt, tidsmässigt tog det lång tid men då jobbet blev flera gånger större än någon kunde anat är det inte så konstigt och ingenting dom inte var tydliga med. Dom jobbade effektivt och professionellt och gjorde allt för att hålla nere kostnader och tog helhetsansvaret i ett oväntat komplicerat projekt och var även till stor hjälp i alla omkringliggande frågor. Vi är extremt nöjda med resultatet, över förväntan. Betyg: 5/5 (minst).

– Maria (2019-02-25)

J

Timmerhus

Jag anlitade Träknuten för att bygga min första egna stuga i min hemby. Jag har alltid haft en förkärlek till timmerstugor hade blivit rekommenderad dem av en nära anhörig. Jag fick själv komma med ett förslag på planlösning (Skapad i Paint) och de kollade på ritningen och gjorde en fackmannamässig ritning på bygge som var precis som jag önskat. Ett sovrum, ett stort allrum, en kokvrå samt en bro (Veranda på sydsvenska). Jag fick sedan, sett till när jag själv jämförde, ett mycket förmånligt prisförslag på byggsatsen med isolering, fönster osv. Den enda extrakostnaden var plintar där jag blev av träknuten rekommenderad inställbara plintar, ett råd som det sedan visade sig vara mycket bra att jag följde då marken var mer ojämn än jag trodde. Som person är jag mer resultatsinriktad och är mycket noga med att slutresultatet blir som jag önskat, något jag anser att träknuten levde upp till. Sommaren 2018 var speciell då bland annat timmerleverenser var försenade av olika orsaker. Det dök också upp oförutsedda hinder i att bland annat en sten behövde grävas bort vilket skapade merarbete för träknutens byggare. Dessa orsaker kombinerat med semestertider gjorde att projektet blev några veckor försenat men kostnadsförslaget för monteringen av stugan stod fast efter vettiga samtal mellan mig och träknuten då det på förhand var tänkt att de inte skulle behöva gräva bort något. Byggherren höll mig bra uppdaterad under hela projektets gång och gav mig alltid ett mycket bra bemötande. Jag är supernöjd med slutprodukten och anser att det är viktigare ha en mycket god kommunikation med byggherren under projektets gång och att allt blir noggrant gjort istället för att stressa fram misstag. Jag rekommenderar Träknuten när det gäller personligt utformade timmerstugor.

– Jonathan (2019-02-11)

D

komplementshus

Det finns en handfull byggare som är som Stefan och hans gäng. Utan tvekan de bästa vi haft och göra med! Vi anlitade träknuten i norr för byggnation av ett komplementshus på 34 kvm, med bastu, kaklat badrum, sovloft och carport (egen design och nyckelfärdigt). Arbetet de har gjort är verkligen med fokus på detaljer och kommunikationen med Stefan kunde inte bli bättre. Trots endel strul med underentreprenörer så har Stefan gjort allt i sin makt för att vi ska bli nöjda i slutändan. Att andra strular är inget han kan hjälpa men sättet han hanterat det är felfritt. Priset hölls men inte tiden. Dock inget vi brydde oss så mycket om. Vi ville heldre ha ett välbyggt hus med rätt material än något som var i tid men slarvigt gjort. Vi kommer definitivt att anlita träknuten i framtiden och har inga problem med att rekommendera dem till andra. Utan tvekan 5/5 i betyg!

– Diana (2019-02-07)

R

bygga en stomme till ett litet hus på 50kvm plus sov loft.

Jag anlitade Stefan och Träknuten på magkänslan i Februari 2017 hade aldrig hört talas om dom tidigare. Jobbet innebar att bygga en stomme till ett litet hus på 50kvm plus sov loft. Vi anlitade dom för stomme, takläggning, insättning av fönster, isolering i yttervägg och jobbet till spikläkt på insida tak. Resten gjorde vi själva. Överenskommelsen var att de skulle utföra jobbet under de två till tre veckor i juni. Dom stötte på en del problem före start som gjorde att jobbet blev utdraget, alltså starten vart senare lagd och jobbet drog ut på tiden. Så i början var vi nog lite skeptiska till om vi gjort rätt eller inte då vi anlitade dom. Med facit i hand är vi väldigt glada. Resultatet kunde inte blivit bättre och som kompensation så utförde firman lite extra jobb som vi själva skulle göra. Så jag tror ändå att då dom tog på sig saker som jag själv skulle göra och hade använt betydligt längre tid på så vart huset ändå färdigt i jämntakt med vad som var tänkt. Kommunikationen funkade ändå riktigt bra hela vägen Jag skulle absolut ge Stefan och Träknuten 4,5 på skalan 1-5 för et mycket fint utfört jobb

– Rut (2019-02-01)

J

Utbyggnad

Utbyggnad bestående av åretruntisolerad inglasning. Mycket nöjd med resultatet, tid hölls rätt så bra, priser helt och hållet. Bra att ha att göra med. Kommer att anlita igen.

– Jonas (2019-02-01)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...