Elingruppen i Malmö AB

Välkommen till Elingruppen i Malmö AB - Elektriker i Malmö med omnejd. Vi är nya på BraByggare men vi har massor av goda omdömen på vår hemsida. http://elingruppen.se/referenser Elingruppen består av elektriker, ritningskonstruktörer och administrativa medarbetare. Vi utför nyinstallation i fritidshus, villor, radhus och flerbostadshus samt all form av elrenovering där vi byter ut eller kompletterar elsystem, datanät eller porttelefonisystem. Elingruppen arbetar med tydliga offerter och löpande arbeten. Vi arbetar vi hårt med att vara informativa på plats och backar upp det med klara villkor för våra elarbeten så att både kund och entreprenör ska känna trygghet för ekonomi, funktion och säkerhet. Projektchef projektchef@elingruppen.se Projektledare Sebasthian Busig sebasthian@elingruppen.se 072-3236940 Projektledare Farhan Haj Hasan farhan@elingruppen.se 070-0730334 Ekonomi Maria Wargren maria@elingruppen.se 073-6907056

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Elingruppen i Malmö AB har utfört.

Referensjobb "Elcentral i nybygge" utfört av Elingruppen i Malmö AB

Elcentral i nybygge

Elcentral i nybygge. Normcentral är elföretagens standard i nya hus. En snygg installation gör att man lätt kan felsöka om man får problem i framtiden. Bilden tagen strax före kontroll före idrifttagande, vilket är ett protokoll man går igenom, mäter och checkar av innan man spänningssätter anläggningen.

Referensjobb "Normcentraler" utfört av Elingruppen i Malmö AB

Normcentraler

Ett vanligt renoveringsjobb som görs ofta av våra elektriker. Gamla Diazedcentraler byts ut mot normcentraler. Det blir också lättare att komplettera komponenter som t.ex. jordfelbrytare efter ett byte till normcentral.

Referensjobb "Frekvensomvandlare" utfört av Elingruppen i Malmö AB

Frekvensomvandlare

Ännu en solcellsanläggning som har blivit driftad. Bilden visar frekvensomvandlaren som en av våra elektriker monterade och driftsatte.

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...