Elingruppen i Malmö AB

Välkommen till Elingruppen i Malmö AB - Elektriker i Malmö med omnejd. Vi är nya på BraByggare men vi har massor av goda omdömen på vår hemsida. http://elingruppen.se/referenser Elingruppen består av elektriker, ritningskonstruktörer och administrativa medarbetare. Vi utför nyinstallation i fritidshus, villor, radhus och flerbostadshus samt all form av elrenovering där vi byter ut eller kompletterar elsystem, datanät eller porttelefonisystem. Elingruppen arbetar med tydliga offerter och löpande arbeten. Vi arbetar vi hårt med att vara informativa på plats och backar upp det med klara villkor för våra elarbeten så att både kund och entreprenör ska känna trygghet för ekonomi, funktion och säkerhet. Projektchef projektchef@elingruppen.se Projektledare Sebasthian Busig sebasthian@elingruppen.se 072-3236940 Projektledare Farhan Haj Hasan farhan@elingruppen.se 070-0730334 Ekonomi Maria Wargren maria@elingruppen.se 073-6907056

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Elingruppen i Malmö AB har utfört.

Referensjobb "Elcentral i nybygge" utfört av Elingruppen i Malmö AB

Elcentral i nybygge

Elcentral i nybygge. Normcentral är elföretagens standard i nya hus. En snygg installation gör att man lätt kan felsöka om man får problem i framtiden. Bilden tagen strax före kontroll före idrifttagande, vilket är ett protokoll man går igenom, mäter och checkar av innan man spänningssätter anläggningen.

Referensjobb "Normcentraler" utfört av Elingruppen i Malmö AB

Normcentraler

Ett vanligt renoveringsjobb som görs ofta av våra elektriker. Gamla Diazedcentraler byts ut mot normcentraler. Det blir också lättare att komplettera komponenter som t.ex. jordfelbrytare efter ett byte till normcentral.

Referensjobb "Frekvensomvandlare" utfört av Elingruppen i Malmö AB

Frekvensomvandlare

Ännu en solcellsanläggning som har blivit driftad. Bilden visar frekvensomvandlaren som en av våra elektriker monterade och driftsatte.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Elingruppen i Malmö AB.

J

Elinstallation

Elingruppen hjälpte oss med att montera, installera och hänga upp en mycket fin taklampa. Fabian var mycket hjälpsam och vi fick både offert och tid ganska snabbt. Stort tack till Hassan och Fabian som hjälpte oss med arbetet. Ni gjorde ett fantastiskt arbete! Jag är oerhört tacksam och mycket nöjd! Alla var professionella, lyhörda och trevliga. Vill ni ha kvalité till ett bra pris är det hit ni ska vända er. De höll verkligen vad de lovade

– Johanna (2019-10-23)

J

Eldragning i garage

Jag är mycket nöjd med Elingruppen. Jag förfrågade att dra in el i mitt garage, för lampor, garageport och vägguttag för mindre apparaturer. De återkopplade snabbt, bokade tid för besök och dök upp för analys efter någon dag. De frågade lite närmare vad jag skulle ha för apparaturer, för att sätta en lämpligt effektnivå. Därefter fotograferades utrymmena där elen skulle dras. Efter överenskommet datum dök installatören upp och ställde inga frågor då han fått all information och foton av den tidigare. Arbetet gick snabbt och felfritt.

– Jonas (2019-10-22)

A

renovering av elsystemet

Tyvärr blev ett positivt första intryck inte besannat. Många turer och påminnelser om vad som skulle göras. Fortfarande finns smådetaljer kvar att åtgärda men nu gör vi detta själv. Vi hade också föredragit svensktalande personal, inget rasistiskt menat utan mer att det är en fördel om man kan förstå varandra.

– Anders (2019-10-21)

C

Elinstallation i Malmö

Ägaren är ganska otrevlig att ha att göra med men killen som utförde jobbet var trevlig och gjorde vad han skulle.

– Classe (2019-10-15)

N

Elinstallation i Malmö

Snabb och trevlig service. Bra bemötande. Snyggt utfört arbete.

– Niklas (2019-10-06)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...