Kakelsättarna Storstockholm AB

Med kunden i fokus Vi är måna om dig som kund och gör vår yttersta för att du ska bli nöjd. Vi svarar snabbt på din förfrågan, är noggranna och tydliga i kommunikationen med dig. Vi håller vad vi lovar, dokumenterar vad vi gör under arbetets gång och är transparenta. Vi hjälper dig från idé till färdigt badrum med stort engagemang, följer alla aktuella regleringar och kontrakterar även vvs- och elarbetet åt dig. Vi är hantverkarna med kunden i fokus. Vi svarar snabbt på din förfrågan, dyker upp på avtalad tid och håller ingångna avtal och tidsramar. Vi erbjuder kostnadsfritt besök/ offert. Om vi får problem, eller om något oplanerat händer, är du den första vi informerar. Alex Céspedes 073 945 0809 Ola Sundström 073 981 6098 Kakelsättarna Storstockholm AB Slaggvägen 9 , 168 68 Bromma Vi håller våra löften.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Kakelsättarna Storstockholm AB.

C

Renovera & bygga badrum, tvättstuga, toalett i Täby

Jag är mycket nöjd med helrenovering av mitt badrum. Trevligt bemötande och kontinuerlig information om hur projektet fortskrider. Slutresultatet blev snyggt och mycket proffsigt!

– Charlotte (2019-10-30)

A

Reparation i badrum

Mycket nöjd

– ae (2019-09-02)

J

Klinker i hall samt kakel i kök,

Vi fick hjälp med klinker i hallen och kakel i köket. Allt utfördes väldigt professionellt av två trevliga människor, från första besök till att det var städat och klart. Klockren kommunikation hela vägen och ett makalöst fint hantverk. Offerten var tydlig och konkurrenskraftig. Finns inte minsta tvekan om att jag skulle anlita Kakelsättarna Storstockholm AB igen. Helt klart betyg 5 med ett plus i kanten.

– Joakim (2019-05-22)

E

Två badrumsrenoveringar och renoveringen av en tvättstuga (i en villa)

Jag fick idéer, förslag om lösningar och material och tydlig information om kostnader och tidsplan. Resultatet blev mycket tillfredsställande, över förväntan med tanke på att vi hade en begränsad budget. Först renoverade vi ett badrum och efter några månader bestämde vi oss för att renovera det andra badrummet och senare tvättstugan.

– Erico (2019-04-04)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...