Dee FastighetsSolution AB

FastighetsSolution är ett byggföretag som utför renoveringsarbete, ombyggnationer, tillbyggnationer för lägenheter, villor och företagslokaler. Vi sätter alltid kunden i centrum och är med er genom hela byggprocessen, från första kontakten till ett färdigt slutresultat. För dig som kunden så står ni inför er kanske största investering någonsin och vi förstår vikten av att nå det förväntade resultatet. Kommunikation är a och o för oss och vi hjälper er genom hela processen. Vi vill kunna säkerställa att renoveringen håller under många år framöver. Därför utför våra hantverkare och samarbetspartners sina arbeten enligt den senaste byggtekniken så att ni som kund kan känna er trygga med att renoveringen är modern och hållbar. FastighetsSolution är mer än bara ett byggföretag. Vi hjälper våra kunder att finna bra lösningar för både funktion och design, alltifrån ritningar och materialval till färgsättningar och inredningsdetaljer.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Dee FastighetsSolution AB.

T

Sätta upp innervägg

Väldigt proffsigt från början till slut. Lite jobb med el behövdes göras, och det var underförstått från början att det skulle göras av en elektriker - självklart för oss också, men vissa andra som lämnade offert tyckte att de skulle kunna göra det själv. Inte Fastighets Solutions - där ska allt bli rätt och kunden nöjd! Mycket trevliga hantverkare också. "Trots" att allt skulle göras rätt utan "short-cuts", så var även priset konkurrenskraftigt. Om jag behöver något gjort i framtiden, så vet jag vem jag ska kontakta. Rekommenderas starkt.

– Tobias (2021-06-05)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...