Aslmåleri

-

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Aslmåleri har utfört.

Referensjobb "Före & efter utfört arbete i höör" utfört av Aslmåleri

Före & efter utfört arbete i höör

Målning mm

Referensjobb "Före & efter utfört arbete," utfört av Aslmåleri

Före & efter utfört arbete,

-

Referensjobb "-" utfört av Aslmåleri

-

-

Referensjobb "-" utfört av Aslmåleri

-

-

Referensjobb "Villa i klågerup" utfört av Aslmåleri

Villa i klågerup

Nybyggd villa från lbhus

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Aslmåleri.

P

Hall och trappor

Mycket bra! Trevlig och positiv ung man, som gjorde jobbet. Kan verkligen rekommendera honom.

– P-O (2021-09-23)

J

Målning av husgavlar och veranda på Österlen

Andreas gjorde ett fantastiskt jobb och var mycket noggrann vid målningen. Vi är supernöjda med jobbet! Tack Andreas - Vi rekommenderar verkligen ASL!

– Jan J (2021-08-30)

Ta bort strukturtapet, målning

Överlag ett ganska bra arbete med spackling av strukturtapet och efterföljande målning. MEN finishen var inte helt bra. Vissa mindre missar i spackling och målning, kant mot tak var ojämn och upplevdes av oss som amatörmässig, missade att spackla tillräckligt nära vid t.ex eluttag. Återkom för att rätta till ovanstående missar, men kant mot tak lämnades fortfarande ojämn. Ville komma tillbaka en gång till, men det kändes inte meningsfullt då det inte blev bra vid första bättringstillfället.

Hantverkarens svar

Tråkigt att det inte blev som ni hade tänkt er. Var villig som du säger att komma och åtgärda bättringarna men ni avböjde. Då är det för mig väldigt konstigt att man lämnar ett halvdåligt omdöme när man inte FÅR komma tillbaka och rätta till. Amatörmässigt nja

R

Måleri av väggar och tak i vardagsrum, samt målning av tak i hall.

Andreas var mycket trevlig och serviceinriktad. Han var mån om att det skulle bra och hittade lösningar som passade arbetet. Han var noggrann och lätt att kommunicera med. Vi blev mycket nöjda. Resultatet blev precis som vi önskade. Taket i vardagsrummet var en utmaning (tapetserat med strukturtapet (!)) som Andreas löste på ett mycket bra sätt. Det blev snyggt och jämnt. Vi kommer att anlita Andreas igen.

– Robert (2019-12-09)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...