2K Byggservice AB

2K Byggservice är ett rätt så nystartat bolag. Men kunskapen och erfarenheten sträcker sig längre bakåt i tiden. 2K är ett företag inom byggsektorn som åtar sig dom flesta arbeten. Det kan gälla om-till eller nybyggnationer, reparation och återställande av förfallna eller skadade byggnadsdelar. Montage från betong upp till balkong. Vårt verksamhetsområde geografiskt är i huvudsak inom hela stor Stockholms län. Men vi åtar oss naturligtvis även arbeten som ligger mer avsides.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som 2K Byggservice AB har utfört.

Referensjobb "Pooldäck / altan" utfört av 2K Byggservice AB

Pooldäck / altan

90 kvm pooldäck : inkl maskinrum, trappor, staket.

Referensjobb "Tak" utfört av 2K Byggservice AB

Tak

Takläggning till maskinrum åt ishall.

Referensjobb "Altan" utfört av 2K Byggservice AB

Altan

Liten altan med spotlights

Referensjobb "Balkonger" utfört av 2K Byggservice AB

Balkonger

Montering av balkongräcken. Uppsättning av korrigerad plåt på fronter samt sidor.

Referensjobb "Tak" utfört av 2K Byggservice AB

Tak

Tak service vinterunderhåll, NK Varuhuset

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för 2K Byggservice AB.

M

Terrass

Vi anlitade 2K Byggservice september 2018, för att bygga vår terrass samt staket och diverse andra snickerier. Terassen är på 120 m2 och skulle omsluta en stor pool. Jag tycker allt fungerat mycket bra. Det började med ett trevligt besök av Kenneth som även kom med förslag på material och utformning. Detaljerad offert efter utsatt tid. De höll tidsplanen och hade dialog med oss som kund hur arbete fortskred. Blev inga dolda massa kostnader utan de höll sig till offertpriset, samt blev klara på utsatt tid. Vi är supernöjda med kvaliten och servicenivån. Jag kan verkligen rekommendera denna firma och kommer att anlita dem igen för nya projekt redan nu i sommar.

– Martin (2019-02-07)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...