Bringma Projektstyrning & Huskontroll AB

Konsumenter: Vi hjälper många fastighetsägare/villaägare med uppdrag som olika typer av besiktningar och även kontrollansvarig enligt plan- och bygglagen vilket krävs i bygglovsärenden. Vi har även möjlighet att erbjuda framtagande av förfrågningsunderlag med efterföljande upphandling och kontroll av entreprenörer. Företag: Som konsulter inom byggbranschen hjälper vi företag med projektledning, projekteringsledning, byggledning samt kontrollansvarig m.m. Med stort engagemang ligger alltid kunden i fokus och du som vill samarbeta med oss kan alltid förvänta dig att få bra bemötande samt genomarbetade dokument. Bringma Projektstyrning & Huskontroll AB (BPH AB) erbjuder kvalificerade tjänster och kunskap inom byggsektorn. Vi arbetar som kontrollorgan både med nyproduktion, ombyggnad och tillbyggnad och kan hjälpa dig med ditt drömprojekt i syfte att spara kostsamma åtgärder som ofta uppstår i dåligt planerade och okontrollerade projekt. Våra beställare är kommunala och privata fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag samt massor av privata fastighetsägare / villaägare. Välkommen att höra av dig!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bringma Projektstyrning & Huskontroll AB har utfört.

Referensjobb "Certifiering" utfört av Bringma Projektstyrning & Huskontroll AB

Certifiering

Certifikat kontrollansvarig

Referensjobb "Certifiering" utfört av Bringma Projektstyrning & Huskontroll AB

Certifiering

Certifikat kontrollansvarig

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bringma Projektstyrning & Huskontroll AB.

P

Kontrollansvarig

Vi anlitade Daniel som kontrollansvarig för vår utbyggnad av huset. Daniel rekommenderades av den arkitekt vi anlitade, Lilla Stockholm. Byggnationen utfördes av KGB Stockholm. Allt gick förvånansvärt bra och både tidsplan och budget höll. Inga direkta överraskningar utan bygget rullade på. Byggarna var till och med klara några veckor före estimerad tid. Daniel kom på två platsbesök, ett vid grundgjutning och ett när huset var vädertätt. Vid båda besöken kontrollerade han visuellt tekniskt framskridandet och hade några smärre synpunkter på åtgärder som byggarna genast gjorde. I stort var Daniel överens med byggarna om att allt såg bra ut. Daniel delade med sig av en kontrollplan där vi, byggare och underentreprenörer, som el och plåt, kunde föra in egenkontroller. Ett mycket bra dokument som användes som checklista. Vid slutbesiktningen fanns inget krav på att kommunen skulle vara med så Daniel kom själv ut och tittade till slutprodukten. Varken han eller vi hittade några byggnadstekniska problem och efter några dagar skickade vi in dokumentationen för slutbesked från kommunen. Till vår förvåning fick vi ett beslut samma dag och vi kunde tillträda utbyggnaden. Som sagt höll samtliga inblandade tider och priser. Inga överraskningar förutom de extra el-dragningar vi ville ha. Över lag får Daniel en 5:a av mig. Förvisso var han lite dyrare att anlita men med tanke på resultatet så var kostnaden värd de extra slantarna. Alla frågor vi hade angående egenkontroller och pappersexercis jämtemot kommunen svarade han skyndsamt på och vi fick en tydlig bild av vad vi behövde göra.

– Pär (2020-12-15)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...