Build Crew

Vi på Build Crew erbjuder tjänster som badrumsrenovering, tillbyggnad av hus, hus och lägenhetsrenovering, takläggning, golvläggning, altanbygge, staketbygge osv. Företaget erbjuder hjälp med snickeriarbete, plattsättning, våtrum, el, VVS. Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/buildcrewswe/?hl=sv Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/buildcrewswe/

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Build Crew har utfört.

Referensjobb "Köksrenoveiring" utfört av Build Crew

Köksrenoveiring

Köksrenovering

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Build Crew

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Referensjobb "Renovering" utfört av Build Crew

Renovering

Renovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Build Crew.

U

Byta dörr, fönster eller lås i Stockholm

Utbyte av större fönster och altandörr på villa. Bra inledande kommunikation och snyggt jobb och mycket bra att ha att göra med.

– Ulf J (2019-04-30)

L

Renovera

Om Build Crew och Patrik. Väldigt bra, noggrann, snabb, service minded. Lätt att jobba med, snabb på mejl och telefon, ger bra service. Kan absolut rekommenderas. Vi har använt de flera gånger och kommer fortsätta göra det.

– Laila Anani Universal Music AB (2019-02-05)

S

Renovera ett rum

Patrik är kunnig hantverkare med stor bredd. Han tar sig an arbetet med eftertanke och noggrannhet. Slutresultatet av arbetet blev mycket bra och följde i stort tidplanen. Jag skulle rekommendera företaget framförallt till de kunder som önskar högre kvalitet och någon som tar helhetsansvar både för konstruktion och finish.

– Simon (2019-01-28)

P

Renovering av kök m.m.

Vi är supernöjda! Patrik på Build crew är extremt likeable o har en ”inga problem” att fixa attityd vilket ledde till att allt blev som vi ville ha det utan några hinder. Jag ger Build Crew toppbetyg (5). Inte bara för att vi är nöjda med resultatet utan för en fantastiskt bra dialog under hela processen.

– Palle (2019-01-03)

L

Bygga ett staket

Patrik har utfört ett arbete hos oss. Patrik är mycket duktig och ödmjuk. Snabb på återkoppling. Är flexibel och mycket kundorienterad . Vi kan varmt rekommendera honom .

– Lena J (2018-09-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...