Alvarssons Byggservice AB

Alvarssons Byggservice AB är ett byggföretag med bred kompetens och många års erfarenhet i branchen. Med kunnig personal inom olika områden har vi möjlighet att erbjuda ett brett utbud av tjänster. Vi erbjuder: - Mattläggning - Målning - Murning - Plattsättning - Golvslipning - Trapprenovering - Fönster & Dörrbyten - Ny & Tillbyggnationer - Ombyggnationer - Takrenovering - Bad & Köksrenovering - Timmring - Service & Montagejobb - Snickare Kontakta oss om du går i byggtankar vi erbjuder även kostnadsfria hembesök och offerter.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Alvarssons Byggservice AB.

G

Rivning av befintlig byggnad & uppförande av nytt

Ett mycket bra företag som agerade snabbt med en detaljerad offert och order! Den hantverkare som utförde uppdraget i sin helhet, Anders Backberg, är en av de mest kompetenta hantverkare som jag träffat. Han utförde i princip hela uppdraget själv - rivning av befintligt källarhus, schaktning och bortforsling av schaktmassor samt rivet hus, formbyggande och armering samt gjutning av tre källarväggar samt trappa under marknivå samt uppförande av källarhusets överdel med stomme, väggar samt nytt tak. Jag har med den erfarenhet som jag fått av Byggföretaget samt den ansvarige hantverkaren hittat det företag samt ansvarig utförare person som jag kommer att använda för all typ av byggnadsarbeten/renoveringar. Deras offert samt fakturor har varit mycket detaljerade och enkla att förstå och följa! Företaget rekommenderas med minst 5+!

– Gösta (2019-08-14)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...